Hana Zagorová v rozhovoru pro týdeník Téma přiznala, že o jedno dítě přišla, když se léčila ze své těžké nemoci, a adopce nedopadla dobře, když babička holčičky, kterou chtěla zpěvačka adoptovat, zjistila, že by se její matkou měla stát právě Hanka. Její druhý manžel Štefan Margita o všem ví, a proto svou lásku k dětem upřel stejně jako jeho manželka na potomky svých blízkých.

Vím, jak to bylo pro Haničku těžké, že nemohla mít své děti. Naštěstí jsme obklopeni lidmi, kteří mají děti, a některé považujeme za své. Jako třeba Lucinku Borhyovou, která je taková naše dceruška. Hanka ji odmala uspávala a zpívala jí písničky. Lucku opravdu miluji jako svou vlastní,“ svěřil se Blesk.cz operní pěvec, který pokřtil své nové CD X Mas a 13. listopadu ho v Národním divadle čeká slavnostní koncert ke svým 60. narozeninám.

Fotogalerie: Lásky i rozchody Lucie Borhyové ve …
58 fotografií

„Mám ohromnou radost, že o režii večera se postará šéf činohry Národního divadla Daniel Špinar, který mě loni přizval do své inscenace Janáčkovy opery Z mrtvého domu, díky čemuž jsem se po deseti letech vrátil na jeviště Národního divadla v Praze. A těší mě i to, že koncert zaznamená Česká televize,“ říká Štefan.

Příští rok manžele čeká další velká oslava. Společně oslaví 25. výročí od jejich svatby. 

Fotogalerie
24 fotografií