Poprvé si nasadila upíří zuby, zazpívala s Marianem Vojtkem (43) hit z Plesu upírů a všem spadla brada! Mladičká Grossová na tiskovce nového muzikálu uchvátila nejen novináře!

Producent František Janeček (72) totiž prozradil, že rakousko-američtí majitelé licence na Ples upírů si pozvali Grossovou do Vídně a mají s ní velké plány! „Sdělili mi, že ji chtějí slyšet osobně. Zaujala je totiž na nahrávkách, které jsme jim posílali, a prý o ní uvažují do některého ze svých představení v Londýně nebo na Broadwayi,“ pochlubil se svým objevem Janeček. Byl to totiž on, kdo dal Grossové kdysi první šanci ve svých Bídnících.

Video
Video se připravuje ...

Vojtko a Grossová poprvé předvedli svůj duet! Ples upírů bude hit hitů! Jan Jedlička

A jak se talentovaná dcera expremiéra Grosse (†45) na Ples upírů, kde dostala první hlavní roli, těší? „Je to asi nejkrásnější muzikál, jaký jsem kdy viděla a v jakém jsem hrála,“ tetelí se Natálka, která už si vyzkoušela i upíří zuby. „Už týden je nosím doma a učím se s nimi mluvit,“ směje se. „Konečně se snad vyspí, protože před tímhle prvním vystoupením měla takovou trému, že skoro nespala,“ dodala její máma Šárka Grossová.

Grossová si v Plesu upírů, na nějž už byl zahájen předprodej vstupenek, kromě Vojtka zahraje i s Bohušem Matušem, Pavlem Vítkem, Jiřím Zonygou, Magdou Malou a mnoha dalšími, premiéra je ohlášena na 10. února 2017.

Fotogalerie
12 fotografií