Jen málokdo věřil, že dcera expremiéra Grosse má skutečný talent a nepomáhá jí slavné jméno! Právě smrt jejího tatínka a finanční problémy rodiny ale ukázaly, jak to ve skutečnosti je.

„Natálka má obrovský talent a dlouho na jméno Grossová doplácela, naštěstí už pomalu lidé přestávají vnímat její příjmení a sledují to, co předvádí na jevišti,“ řekl Blesku kolega z Divadla Hybernia.

Diváci mohou Natálii vidět nejen v mnoha muzikálech, ale také v seriálu Přístav, kde představuje rozmazlenou dceru. „Přesně taková role mě baví a hraje se skvěle,“ prozradila Natálka v Miniduelu. Dokonce se nevyhnula ani otázce peněz.

„To, co vydělám, mi jde na můj vlastní účet. Nejvíc utrácím za kabelky a hlavně miluji kupovat dárky ostatním, třeba mamce a sestře,“ svěřila Natálie.

Třináctiletá Natálka si měsíčně přijde na sto tisíc korun. Za jeden natáčení den v seriálu Přístav inkasuje šest tisíc a podobnou částku má podle informací Nedělního Blesku také za divadelní představení. Rozhodně je obdivuhodné, že do toho zvládá ještě školu.

„To je podmínka, kterou spolu máme, škola je na prvním místě. Pokud by se zdálo, že ji zanedbává, byl by se všemi aktivitami konec,“ prozradila Šárka Grossová. Svou dceru ve snu o herectví podporuje.

Fotogalerie
10 fotografií