„O víkendu se byl Karel projít s manželkou a dcerkami a během toho navštívil kostel svatého Václava na Smíchově. Prý tam teď chodí často,“ řekl Blesku zdroj s tím, že rodina s Gottem do kostela nešla.

Video
Video se připravuje ...

Gott po prvním vystoupení: Musel se proplétat mezi opilci! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Proč Mistr do svatostánku zavítal, není jasné, před koncertem nezvedal telefon. Podle svých blízkých se ale zpěvák v době boje s rakovinou mízních uzlin hodně změnil a přemýšlel i nad vírou. To, že by se k ní upnul, ale zatím v žádném z rozhovorů neřekl ani nenaznačil.

„Víte, spíš jsem vždycky upřednostňoval víru, která mi nediktuje, v co mám věřit, a když mám jiný názor, tak mě netrestá jako kacíře,“ řekl Gott letos na jaře poté, co se dozvěděl, že definitivně vyhrál boj nad rakovinou.

Video
Video se připravuje ...

Gottův comeback: Na koncert pozval svého doktora i mecenáše! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie: Krásný i těžký život Karla Gotta: Od…
104 fotografií

„Doma nebo ve světě chodím do kostela rozjímat. Svět se tam vždy pro mne zastaví a já přemýšlím nad životem svým i bližních,“ řekl Karel před lety Blesku po vánočním vystoupení v Chrámu svatého Víta. A podobně to asi bylo i o tomto víkendu.

Ovšem je dost možné, že zpěvák před plným návratem na jeviště přišel do kostela i s tichou prosbou, aby v pondělí vše v Malostranské besedě dopadlo dobře.

Zlatý hlas z Prahy se vrátil na scénu rok poté, co z ní naposledy před onkologickým onemocněním sestoupil! Loni v říjnu právě v těchto dnech měl velké zažívací potíže, které v závěru měsíce vyvrcholily náhlou příhodou břišní, kvůli níž museli Gotta operovat. Při zákroku lékaři zjistili, že příčinou obtíží byla rakovina mízních uzlin.

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
62 fotografií