Zatímco z hereččina prstu zmizel zásnubní prsten v hodnotě téměř sto tisíc korun, na Ondřejově se objevil kroužek, na kterém visí klíčky od zánovního korejského auta, která se podle ceníků prodávají od 640 až po téměř 970 tisíc korun!

„Ondřej měl předtím jiné auto. To ale nechal po rozvodu bývalé manželce,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj z Koptíkova okolí, který si nepřeje být jmenován. A protože principálka jezdí vozem stejné značky, je nanejvýš pravděpodobné, že má na svědomí i pořízení druhého. Je tahle manažerská limuzína zapůjčená, nebo ji zajíčkovi rovnou koupila?!

 

Krize je každopádně nejspíš zažehnána, byť do optima má soužití temperamentní Slovenky a o 32 let mladšího prodejce mobilního operátora daleko. „Hanka o Ondrovi přestala úplně mluvit. Když se jí na něj někdo zeptá, tak je hned oheň na střeše. Řádí jako tajfun,“ svěřil Blesku zdroj blízký Gregorové s tím, že i její známí měli pocit, že se s ním rozešla. Mladý snoubenec zřejmě žehlí nějaký hříšek. Dokazuje to nejen ranní venčení Hančina psa, ale i doprovázení herečky k autu, když odjíždí do práce.

Fotogalerie
50 fotografií