V pražských Řepích se už fanoušci Evy Pilarové těšili na to, jak si se svojí oblíbenou zpěvačkou na akci na podporu senátní kandidatury Františka Stárka Čuňase zanotují. Bohužel se ale nedočkají. „Mrzí mě to, ale postihla mě náhlá indispozice. Určitě to ale panu Stárkovi v nejbližší době vynahradím. Podporuji ho z celého srdce,“ řekla Aha! zpěvačka, která musela svůj koncert zrušit.  

„Včera jsem v Mělníku podpořila senátorku Vrecionovou, byla jsem naprosto fit. Dnes holt v takové pohodě nejsem. Nechci říkat proč, je to náhlá záležitost, která není zas tak vážná, abych se loučila se světem. Jen mi nedovolí dnes vystoupit. Podporuji ODS, rozhodně jsem se na ně nevybodla. Zkrátka jen vždy vše nevychází tak, jak bychom si přáli,“ řekla legendární česká zpěvačka unaveným hlasem Super.cz s tím, že je v pečlivé péči svého manžela.

Pro kandidáta do senátu Františka Stárka Čuňase je však nejdůležitější, aby se Pilarová cítila dobře a byla rychle fit.  „Všichni Evě držíme palce, aby jí bylo lépe!“ vzkázal jí »Čuňas«. 

Eva Pilarová patří do generace zpěváků, kteří ovlivnili vývoj hudby u nás. Společně s Karlem Gottem nebo Waldemarem Matuškou nazpívali mnoho hitů, které se zaryly do myslí milovníků hudby. Navíc Pilarová je i v současnosti velmi aktivní – koncertuje, fotografuje a chystá nové CD.

Fotogalerie
23 fotografií