Karla Gotta velmi mrzelo, že kvůli onemocnění, které ho minulý víkend potkalo, zmeškal duet s Evou Pilarovou na jejím koncertě ve zcela vyprodané Lucerně. Proto udělal překvapivé gesto, o které se Pilarová se svými fanoušky podělila.

Musím se s vámi podělit o příjemnou zprávu. Mluvila jsem s Karlovou manželkou Ivanou a ta mi pak předala k telefonu Karla. Řekl mi, je mi líto, že nemohu být osobně na tvém koncertě a omlouvám se. Zdravím tebe i všechny v sále,“ oznámila zpěvačka a slavík si z hlediště vysloužil obrovský potlesk.

Tím ale její prohlášení neskončilo. Posluchačům totiž oznámila mnohem důležitější zprávu. „Žádná operace srdce se nekonala, žádné problémy s chlopní jsem neměl. Jsem po operaci po náhlé břišní příhodě a zotavuji se. Tak mu teď všichni do nemocnice pošleme symbolický dárek,“ vysvětlila a duet Je nebezpečné dotýkat se hvězd zazpívala s Gottovým náhradníkem Vojtou Dykem.

Pro její a Karlovy příznivce byla pravda o jeho zdravotním stavu novinkou, ostatní se tuto informaci dozvěděli od samotné Ivany Gottové, která o operaci břicha informovala teprve ve čtvrtek večer přes sociální síť. V tomto prohlášení Ivana popřela informace, které dosud novinářům podávali právě Mistrovi blízcí, jeho přátelé a dokonce byl do všeho zatažen (snad jen omylem) i nejslavnější kardiolog Česka Jan Pirk.

Ale to už dnes, s od odstupem času, není důležité. Hlavní je, že se Mistr údajně zotavuje a je mu lépe.

Fotogalerie
14 fotografií