Hádka mezi snoubenci jasně ukázala, kdo má u nich doma hlavní slovo. „Hanka je pravá Slovenka a dokáže rychle vybouchnout. Ale já ji miluji takovou, jaká je,“ prozradil Ondřej a do toho mu hned nazlobeně vstoupila Gregorová.

„Jak jaká je? Snad jaká je úžasná! To, že tě někdy seřvu, je namístě. Občas tě totiž musím vychovávat jako své třetí dítě,“ zasoptila na Koptíka herečka. Ale stačil jeden polibek a vše bylo zase v pořádku. Jejich zásnubní cesta vrcholí! Jak Koptík slíbil v dojemné řeči při žádosti o ruku, že udělá, co jí na očích uvidí, tak také činí.

Video
Video se připravuje ...

Gregorová (63) o seznámení s Ondřejem (31): Přišel ji seštelovat internet! David Turek, Martin Hykl

„Moc jsem toužila navštívit Toskánsko, jsem do něj zamilovaná už od chvil, kdy jsem viděla film Dobrý ročník. Nikdy se mi ale nepodařilo tuto cestu zrealizovat. Jednou jsem se o tom před Ondrou zmínila a on se o vše postaral,“ svěřila Blesku Gregorová.

Fotogalerie: Divoká láska Hany Gregorové (64) a Ondřeje…
42 fotografií

Na jednom z italských odpočívadel je zachytil i čtenář Blesku. „Zastavili jsme kvůli odpočinku a najednou tam seděli Hanka Gregorová a její partner. Pojídali nějaký jogurt a koukali do mobilů. Neustále se něčemu smáli, bylo na nich vidět, že jsou zamilovaní,“ prozradil český turista Tomáš.

Video
Video se připravuje ...

Gregorová, jak ji Brzobohatý požádal o ruku David Turek, Martin Hykl

Fotogalerie
10 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Gregorová jaká bude svatba s Ondřejem David Turek, Martin Hykl