Svého druhého manžela herečka poznala ve svých třiceti letech a dodnes patří mezi její osudové muže. Sama o něm hovoří láskyplně, až by se mohlo zdát, že se dali znovu dohromady. „To je pro mě hodně soukromá záležitost,“ řekla Stašová Blesku velmi vyhýbavým tónem. „Jedno je jisté, máme spolu syna a ten nás bude navždy spojovat. S tím souvisí i to, že se spolu dál stýkáme.“

Na svého Itala Simona pěje jen chválu. „Nikdy jsem Eusebia nevymazala ze života. Nebylo ani proč. Když jsme se poznali, tak to rozhodně nebyla žádná studentská láska, kde by se pak po rozvodu vzal papír, zmuchlal a zahodil,“ tvrdí Stašová, která právě kvůli Eusebiovi dodnes miluje Itálii.

„Všechny vztahy jsou složité. Jak člověk stárne, všechno přehodnocuje a začíná zjišťovat, že mu záleží na hodnotách toho druhého. Kdo ví, třeba budeme s Eusebiem stárnout jednou spolu... Ale jak říkám, to neví nikdo. Ani já! Rozhodně má ale velké místo v mém srdci,“ dodala Stašová, která má dodnes hezké vztahy i s dalšími svými exmanželi – Pavlem Trávníčkem (65) a Pavlem Skřípalem (60), otcem jejího mladšího syna Vojty (22).

Fotogalerie
9 fotografií