„Šenýr Bijoux, špičkový výrobce korunek, vytvořil korunky pro soutěž Česká Miss 2011–2015, pro tento rok 2016 NE! Plně se od korunky distancujeme, nemáme s ní nic společného. Z naší dílny nepochází ani návrh, ani zpracování!!!“ informovala na svých stránkách na sociální síti majitelka společnosti Olga Kopalová Rynešová, která tak byla donucena reagovat na skandál s rozbitou korunkou pro Českou Miss World 2016 Natálii Kotkovou (22).

„Vyloženě mě to poškozuje. Se soutěží jsem za ty roky úzce spjata a teď mi volají klienti a ruší mi objednávky. Za minulý týden mi volali velcí klienti, kteří viděli, že se tam rozbila korunka, takže automaticky moje. Proto jsem dala na stránky a sociální síť vyjádření, že s tím nemám nic společného,“ řekla Blesku Rynešová, která sice letos poprvé nedělala korunky, ale se soutěží krásy je stále spjata.

„Dělala jsem sošku, šperky, náušnice k plavkám, řetízky, jsme dál partnerem, ale že mi budou klienti rušit objednávky, to mě opravdu hodně poškozuje,“ svěřila.

A za vším stojí opět peníze. „Letos poprvé bylo po výrobcích korunek požadováno nejen to, že je zdarma zhotoví, ale i to, že za to zaplatí. Konkrétně mělo jít o částku jednoho milionu korun,“ svěřil dobře informovaný zdroj ze soutěže krásy, který si nepřál být jmenován, s tím, že právě Šenýr odmítl zaplatit, a proto korunky prý ne tolik kvalitní vyrobila společnost Lucy diamonds.

Kritika na hlavu Miss!

Za tím, že korunky na hlavách letošních missek neseděly, a dokonce se rozbily, stojí špatné zpracování. „Moje korunka nikdy takto špatně nebyla udělaná. Já bych nikdy nic takového nepustila. Ta korunka má spoustu konstrukčních chyb, protože to očividně dělal někdo, kdo to nikdy nedělal a nemá s tím zkušenost. Co se týká zpracování, tak tam vidím špatné těžiště, rozložení, je špatně vyvážená i vytvarovaná. Všechno jde za mnou a já se snažím všechno vysvětlovat, že moje práce to není,“ dodala Rynešová.

Obhajoba práce

„Korunka je poprvé vyrobena z pravého stříbra, váží 450 gramů. To čelo je tedy velice těžké, proto se musí nosit opravdu opatrně. Dívka by sebou neměla šít nebo se předklánět,“ okomentovala svůj výtvor majitelka Lucy diamonds Lucie Komorousová.

VŠE O ČESKÉ MISS 2016 NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
8 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss World Kotková: Po vítězství rozbila korunku za 250 tisíc! Podívejte se ... Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Nová Miss Earth měří jen 168 centimetrů! Přesto byla favoritkou soutěže! Blesk TV