Už více než týden je Andrea Bezděková nositelkou titulu Česká Miss 2016. V rozhovoru pro deník Aha! na sebe prozradila několik věcí. Třeba to, že ji při finále České Miss okradli, nebo jen byla kráska natolik nervózní? „Hledala jsem svoje věci. Strašně moc jsem jich tam poztrácela! Ale některé jsem i našla. Třeba mobil, ten byl hozený někde v koutku. Bohužel mi však zmizela peněženka, což jsem zjistila až druhý den. To mě dost mrzí, protože jsem tam měla veškeré doklady a vyřizování nových je peklo,“ uvedla.

Při vyřizování nových dokladů dokonce chtěla vyzkoušet, jestli jí titul Miss k něčemu bude. „Už jsem šla vyřizovat lítačku. Přede mnou stáli tři lidé. Chtěla jsem využít toho, že jsem miss, tak jsem je zkusila poprosit, zda by mě nepustili, že strašně spěchám... Ale nevyšlo to,“ uvedla s úsměvem.

Po vítězství dostala mnoho cen. Jednou z nich byl také byt po bývalé miss Nikol Švantnerové, na který se moc těší, i když Horní Měcholupy jsou podle ní poněkud z ruky. "Budu jezdit do centra vlakem, což je nezvyk! Teď bydlím na Vyšehradě. Ale i když je to všude blízko, tak já se tam vůbec necítím dobře,“ tvrdí kráska.

Andrea se přistěhovala do Prahy z Náchoda a sestěhovala se se svým přítelem. A nemůže si ho vynachválit. „Kdyby můj kluk nebyl tak úžasný, tak by to bylo těžké. Já mám skvělýho kluka,“ řekla rázně s tím, že případné nápadníky bude zdvořile odmítat.

VŠE O ČESKÉ MISS NAJDETE ZDE!

Fotogalerie
12 fotografií