V rámci studijního programu odjela Natálie Kotková s kamarádkou do Kalifornie, kde hledala ubytování. „Hlásili se jen samí podivíni. Jediný, kdo působil normálně, byl jeden chlapík. Byl na nás strašně hodný, byly jsme trochu podezřívavé, ale ukázalo se, že je mormon,“ svěřila se misska v rozhovoru pro magazín MF Dnes.

S mormony se setkávala na jejich středečních schůzkách, kde pochopila, že jsou to lidé, kteří velmi uctívají Ježíše Krista a praktikují polygamii, tedy že mohou mít víc manželek či manželů najednou. „Nám ale nic nenutili, což bylo fajn,“ podotkla.

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss World Kotková: Po vítězství rozbila korunku za 250 tisíc! Podívejte se ... Blesk TV

Fakt, že se Natálie dostala do rodiny mormonů, potěšil hlavně jejího otce. „Největší radost z toho měl můj táta, který si hned zjistil, že mormoni nesmějí mít před svatbou sex, takže byl v klidu, že je bezpečný a nic nám neudělá,“ vysvětlila.

Kotková byla v Americe čtyři měsíce, z čehož tři měsíce pracovala a měsíc studovala. Co jí za tu dobu nejvíc chybělo, byl překvapivě tvaroh. „Vůbec ho neprodávají. Rodiče mi ho museli posílat. Mám speciální stravu, takže ho potřebuji. Mám silnou intoleranci vůči některým potravinám, třeba lepku, vejcím, oříškům,“ prozradila kráska, která po požití těchto potravin byla vždy unavená a letargická.

Navíc ve třinácti letech trpěla zvýšenou funkcí štítné žlázy. Brutálně hubla, měla vypouklé oči a v modelingu ji podezřívali z anorexie. Od té doby na jedno oko hůře vidí, jinak už je ale zdravotně v pořádku.

Video
Video se připravuje ...

Lesk: Tajemství České Miss 2016: Vyhrály zmlácená, ustřelená a napůl slepá! Blesk TV

Vše o soutěži krásy České Miss se dozvíte zde.

Fotogalerie
14 fotografií