Zpěvák Karel Gott se přestal holit a pomalu ale jistě začal zarůstat. Ale nebojte se, Mistrovi to s vousy sluší. „Doktoři mu řekli, že vousy jeho tváře po nemoci ochrání před slunečním zářením a také před vysoušením. A že zabrání tomu, aby do těla vnikaly nečistoty a alergeny. A Karel si to vzal k srdci,“ řekl Aha! zdroj z okolí zpěváka.

Karel Gott se však musí hlídat dál. Jak ohledně nebezpečí infekce, tak v otázce váhy. Musí přibrat. „Už jsem zahájil i rehabilitaci hlasu, pomalu začínám cvičit. Nějaký čas to ale potrvá,“ svěřil Aha! před několika dny Gott.

Vousy mohou panu Gottovi v rámci jeho rehabilitace pomoci! Ochrání jeho tváře před škodlivým slunečním zářením a stávají se u nosu druhým filtrem, který do těla nevpustí bakterie a alergeny. A to je teď pro něj, v období jarních alergií, kterými každoročně trpí, velmi důležité,“ řekl deníku Aha! dermatolog Filip Svoboda.

Karel Gott onemocněl rakovinou mízních uzlin na podzim loňského roku. Nemoc mu byla diagnostikována při operaci náhlé příhody břišní. Od té doby Mistr podstoupil léčbu chemoterapiemi, které mu pomohly, a nyní se může zase těšit zdraví.

VŠE O KARLU GOTTOVI NAJDETE ZDE!

Fotogalerie
25 fotografií