Díky své práci potkává Martina Randová spousty mužů a zajímavých lidí, ale bohužel mezi nimi dosud nenašla toho pravého. „Ale věřím, že jednou do nějakého narazím a bude to láska,“ svěřila se Blesk.cz herečka, která se nevzdává naděje.

Jediné, čeho se obává, že její biologické hodiny už pomalu dotikávají. „Děti bych chtěla, ale nejsem si jistá, jestli jsem ve věku, že je ještě můžu mít. Pro mě by bylo ideální, kdybych našla chlapa, který by to malý dítě už měl, abych měla koho rozmazlovat a o koho se starat. Ale třeba se stane zázrak, potkám toho muže a budu mít svoje dítě,“ zamyslela se Martina.

Video
Video se připravuje ...

Martina Randová - Magor Tereza Kühnelová, Petr Soukup

V dnešní době by rozhodně nebyla jediná žena, která by rodila v pozdějším věku, ale pro všechny případy už pomýšlí i na adopci. „Když je vám osmnáct, pořídíte si dítě, protože jste mladí nebo z mladické nerozvážnosti, ale v pětačtyřiceti už přemýšlíte, aby to dítě mělo zázemí, abych ho mohla zabezpečit, abych k tomu měla muže a tak dále. Takže pokud najdu muže, který bude souhlasit, tak adopce pro mě není rozhodně tabu,“ přiznala nám herečka s tím, že vše nechává na osudu.

Fotogalerie
11 fotografií