Jiří Bartoška, který ve filmu hraje jednu z hlavních rolí, se nemusel ani zvedat ze židle, aby si získal pozornost žen. Ze začátku večera se od něj nehnula jeho filmová manželka Eliška Balzerová (66), se kterou popíjel šampaňské. Na rozloučenou ho pak pohladila po vousech a vlepila mu polibek.

Místo Balzerové ihned obsadila slovenská herečka Lucie Siposová (35) s červenou mašlí ve vlasech. Posadila se vedle Bartošky a ten ji hned objal kolem pasu, ona se mu naopak pověsila kolem krku a ani polibek nechyběl.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Nebyly však jediné, které se na Barťáka „nalepily“. Během večera ho přišlo pozdravit hned několik žen, některé se s ním i vyfotily. Po zádech ho pohladila i Hana Vagnerová (33), na baru s ním naopak laškovala Tatiana Vilhelmová (37).

Bartoška je tak po drsném boji s rakovinou mízních uzlin v mezihrudí, který loni úspěšně vyhrál, opět ve formě. A to i přesto, že si myslí, že už u žen nemá šanci. Teď ale slaví návrat ve velkém stylu!

Mně přijde, že má člověk pocit, že je furt mladý, ale ta biologie tak tiká. Divačky bych mohl zaujmout leda tak už v roli vypelichaného kocoura, a jak říkám těm mladým dívkám, důležité je hlavně vzbudit soucit,“ zavtipkoval Jiří během delegace herců před samotným promítáním filmu. 

VŠE O JIŘÍM BARTOŠKOVI A JEHO BOJI S RAKOVINOU SE DOČTETE >>> ZDE!!!

Jak se Jiří Bartoška bavil na večírku po premiéře Teorie tygra, se můžete přesvědčit v obsáhlé fotogalerii.

Fotogalerie
39 fotografií