Prezident karlovarského festivalu si podle svých slov často vymiňuje, že při natáčení filmu nebude mít žádné fyzicky náročné scény. A za ty prý považuje i obyčejnou chůzi! Tentokrát ale udělal výjimku.

„Je pravda, že už mám mnoho let ve smlouvě, že jsem rovinný herec. Pan režisér mě sice nenutil, ale po dohodě jsme opravdu chodili. I do kopce...“ směje se Bartoška, který po více než 30 letech kvůli filmu sedl i na bicykl!

„Překvapilo mě, jak jsou dnešní kola dokonale zpřevodovaná a jak se na nich jede pohodlně. Tak jsem si to vyzkoušel, ale rozhodně to nebudu měnit a nezačnu zase jezdit,“ řekl herec Blesku.

Nejhorší na natáčení pro něj prý nebyla chůze ani jízda na kole, ale tropická vedra. „Začal jsem točit po léčbě. Ta mi skončila někdy v březnu a už v červenci jsem byl na place. I když mi do té doby narostly vlasy i vousy a vypadal jsem zdravě, fyzická kondice nebyla dobrá. Další natáčení bych si dal rád bez toho,“ dodal Bartoška. Premiéra bude 31. března.

„Nad rakovinou nikdy nevyhrajete. Teď jsem byl v pondělí bez nálezu, ale nikdy ten boj nevyhraju. Když mi oznámili tu nemoc, tak jsem si řekl, že jsem ve věku, kdy se umírá... To už je jako věk,“ řekl Bartoška v rozhovoru pro Top Star.

Fotogalerie
10 fotografií