Veronika Kopřivová není jen hospodyňkou v domácnosti Jágra, ale na Floridě studuje na univerzitě. A když Jarda není doma, tak plní domácí úkoly na druhý den. Bohužel občas narazí na překážku, kterou nedokáže sama přeskočit a zřejmě by ji nezdolal ani Jaromír Jágr.

„Prosím!!! Potřebuji od někoho z vás helpnout, jsou tři hodiny ráno a já jsem fakt bezradná. Nemá náhodou někdo z vás krátkou prezentaci či neví o nějakém kulaťoučkém videu na Youtube (stačí 2 min.) o České republice, zajímavá místa, památky atd. Na mém super novém počítači s Powerpointem pracovat neumím, a když už jsem si tedy nainstalovala Prezi.com a začala jsem něco tvořit, tak jsem něco zmáčkla a vše zmizelo. Pod stůl jsem se taky koukala :))). A už jsem tak unavená, že na to nevidím. Potřebuji to na ráno do školy, to znamená za pět hodin, prosím, prosím, ať se stane zázrak a mám tady nějaký fajný odkaz :)))). Je jedno, jestli u toho bude hudba či v jakém to bude jazyce, mám k tomu vypracované své povídání. Děkuji!!!“

Video
Video se připravuje ...

Jágrova nová holka Veronika Kopřivová: Nechala se zhodnotit od Františky! Jan Jedlička, Františka Čížková

Tak snad to Veronika ve škole zvládla, protože pár lidí jí poslalo odkazy na video o krásách v České republice. A Jarda Jágr by měl tedy ten super nový počítač své lásky asi nějak do budoucna „pořešit“ jinak. ;)

VŠE O MILENCE JAROMÍRA JÁGRA VERONICE KOPŘIVOVÉ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
8 fotografií

Jak Jágr poprvé přizanl, že miluje Veroniku Kopřivovou na isport.cz >>> ZDE!

Jak si Kobzanová rýpla do Jágrovy milenky Kopřivové na aha.cz >>> ZDE!

Na Jágrův první gól v NHL se můžete podívat >>> ZDE!