Byt měli ve čtvrti Aventura, jen pár set metrů od Andreje Babiše, Stanislava Grosse či Františka Janečka. Místo překrásné, leč hodně drahé na provoz. „Platí se tam za různá členství a taky servis, který je k bytům poskytován. I to byl jeden z důvodů, proč jsme se ho rozhodli prodat,“ prozradil Blesku režisér Adamec.

Služby trávníkářů, zahradníků, bazénářů a všelijakých dalších posluhovačů stojí měsíčně nepříjemně mnoho. „My ale nepotřebujeme, aby za nás někdo parkoval auto v garáži, ani nosil nákupy až do bytu. Pro nás tohle není,“ objasňuje Jana Adamcová důvody k stěhování.

Úplně pryč z Floridy se jim ale taky nechtělo, zejména s ohledem na jejich děti. A tak si jen hledali nové útočiště. Až našli – a to u Mexického zálivu, nedaleko slavného národního parku Everglades! „Našli jsme krásný domeček v místech, kde ještě nedávno byly bažiny. Ty se ale uměle vysoušejí a je tam nádherná příroda. Žijí tam hodně Američané ze střední třídy,“ nastínil nové plány režisér.

Domy se v těchto místech pohybují mezi 400 až 800 tisíci dolarů (9,7 až 19,5 milionu), Adamcovi by tak koupi měli být schopni uhradit z toho, co utrží za byt v Miami (floridské realitky jej nabízejí za 599 000 USD).

Video
Video se připravuje ...

Adamcová v erotické show: Chtěla jsem zmenšit prsa, doma to neprošlo! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
14 fotografií