I když s hokejovou legendou byla šest let, na založení rodiny se cítila příliš mladá. Loni si její srdce získal fotbalista FC Vysočina Petr Tlustý (30), s nímž randí dodnes, tudíž práci na miminku nic nebrání.

„Svatby, děti a vše kolem rodiny, asi se tomu člověk neubrání. Uvědomuji si svůj věk. Čas na děti je, ale biologické hodiny mi zatím netikají, takže to nechám na přírodě, prostě jak se to vyvine,“ svěřila se Puhajková s tím, že není moc plánovací typ. I když má vysněnou princeznovskou svatbu, nechává tyto události plynout.

Vzhledem k tomu, že ji práce sportovní moderátorky naplňuje, nerada by o ni kvůli těhotenství přišla. „Nad touto variantou jsem už i přemýšlela. Samozřejmě kdyby miminko mělo přijít teď, byla bych určitě ráda. Nebyla bych první ani poslední pracující maminka. Určitě se mateřství s prací skloubit dá,“ rozpovídala se v rozhovoru pro iDnes.cz Puhajková.

Inna se narodila na Ukrajině, do ČR přišla s rodiči ve skupině volyňských Čechů na počátku 90. let. Začala studovat policejní školu, kterou ale nedokončila. Vítězstvím v soutěži o nejkrásnější dívku internetu iMiss 2004 se jí otevřely dveře do světa modelingu i Jágrova srdce. A podobně to má i aktuální přítelkyně hokejového Boha Veronika Kopřivová, která se rovněž teprve díky Jardovy stala známou.

Fotogalerie
22 fotografií