Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Borhyová, Klus i Absolonová: Co vám přejí do nového roku slavní?

/
  • Co popřáli slavní do nového roku?
    31. prosince 2015 ● 21:01

    Hodnocení uplynulého roku, miminka, svatby, radost, úspěchy a přání do roku nového. Celebrity se na Silvestra na sociálních sítích ve svých vzkazech doslova předháněly. Podívejte se! 

  • 1.

    Lucie Borhyová

    Moderátorka Lucie Borhyová strávila silvestrovský podvečer v práci, na úsměvu a půvabu jí to ale neubralo. Po smutku z rozchodu s otcem své dcery Michalem Hrdličkou nebylo ani památky a rozesmátá Lucka na svůj Facebook vyvěsila fotografii z redakce, na níž se tulí ke svému dlouholetému parťákovi Rayi Korantengovi. "Přejeme krásného Silvestra!" napsala ke snímku.

    Lucie Borhyová trávila Silvestra v práci
    Autor: Facebook, Instagram

  • 2.

    Tomáš Klus

    Zpěvák Tomáš Klus, který si od koncertování vybírá roční pauzu, své fanoušky na silvestra obdařil fotografií své milované rodinky. Ta se během následujícího roku ještě rozšíří. Malé Josefínce se narodí sestřička nebo bratříček. "Nám všem blízkost těch, které milujeme... Šťastné vykročení!" popřál svým obdivovatelům.

    Tomáš Klus připojil k přání fotku rodinky
    Autor: Facebook, Instagram

  • 3.

    Pavol Habera

    Kat ze SuperStar svůj rok zbilancoval kde jinde než na svém oblíbeném Instagramu. V jeho koláži nechybí fotka se Stanley Cupem, Jágr-foto s manželkou Danielou Peštovou a samozřejmě také snímek s vítězkou SuperStar Emmou Drobnou a dalšími porotci. "Šťastný a úspešný Nový rok všetkým!" vzkázal zpěvák.

    Pavol Habera zhodnotil svůj rok na Instagramu
    Autor: Instagram.com

  • 4.

    Monika Absolonová

    Veleúspěšný rok má za sebou i zpěvačka Monika Absolonová, a tak ho i obsáhle zhodnotila na svém Facebooku. "Jak jsem Vám včera psala, jestli bilancujete... Já ano. Rok 2015 – Nazkoušela jsem Evitu, Přízrak Londýna. Účinkovala ve Funny girl, Antoinette, Noci na Karlštejně, Světácích, Vztazích na úrovni a Do ložnice vstupujte jednotlivě... Zkrátka zpívala jsem a hrála i moderovala jako o život... To všechno bylo moc fajn a jsem za to vděčná. Ale nejdůležitější a nejkrásnější okamžik nejen letošního roku, ale i všech předchozích nastal 20. 11. s příchodem Tadeáše... Takže já na rok 2015 opravdu nikdy nezapomenu :)," shrnula Absolonova a přidala přání: "Dovolte mi prosím popřát Vám všem i Vašim blízkým, abyste byli v příštím roce hlavně šťastní. Protože ten, kdo je šťastný, je zdravý, má dostatek lásky, přátel i dobrou práci. A to Vám všem ze srdce přeju! Takže šťastný celý rok 2016 nám všem!!!" 

    Monika Absolonová přála od vánočního stromečku
    Autor: Facebook, Instagram

  • 5.

    Michaela Ochotská

    Maminkou se v roce 2015 stala i Michaela Ochotská, která svému manželovi Lukáši Rosolovi porodila syna Andrého. I její silvestrovský vzkaz se tak točil kolem jejích milovaných. "2015 – rok neskutecne rychly, plny zasadnich zmen a vyznamnych udalosti 😊 Diky za to, ze jste ho prozili spolecne se mnou a HAPPY NEW YEAR 2016," napsala na svůj Facebook.

    Michaela Ochotská na instagramu bilancovala
    Autor: Facebook, Instagram

  • 6.

    Libor Bouček

    Na Facebooku bilancoval i moderátor Libor Bouček. "To byl rok... na jednu fotku se to nevejde... :-))," napsal ke své koláži na Facebooku.

    Liboru Boučkovi se zážitky uplynulého roku nemohly na fotku vejít.
    Autor: Facebook, Instagram

  • 7.

    Tatiana Kuchařová

    Nejkrásnější žena planety Taťána Kuchařová na Instagramu ukázala, že celý její uplynulý rok se točil kolem její lásky Ondřeje Brzobohatého. A co svým fanouškům popřála? "Moji milí, přeju vám nádherný a úspěšný rok 2016 plný lásky!!!" napsala k fotce.

    Rok Táni Kuchařové se točil kolem její lásky Ondřeje Brzobohatého.
    Autor: Facebook, Instagram

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 19

ginna15: Buzerantsky Blesk blokuje pouze slušné lidi a kreatury nechavá psát své výblitky chorych mozku...Blesku,jsi stoka s r a č e k!!!!!!!!!Měl by tě navštívit ISIS....

(02. 01. 2016 13:22)

placenta: cik.án , morgoška ,a feták woe se asi pobleju

(01. 01. 2016 13:12)

haidarabad: Monice by už asi měl někdo říct, že méně je více. To její vyjmenovávání kde všude byla - je to trapas, spousta představení by byla hezčí, kdyby Monika nebrala všechno jako smrt.

(01. 01. 2016 12:32)

cipisek134: Hlavně se na nich nepřizabij.

(01. 01. 2016 10:19)

funebrak: Docela Vám závidím Váš neopodstatněný optimismus.

(01. 01. 2016 10:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy