Před deseti týdny vyšlo najevo, že moderátorka dostala kopačky od Michala Hrdličky (27). A na Nový rok večer vyrazila po boku televizního rybáře a syna muzikantaKarla Vágnera (73) do vyhlášené pražské restaurace, kam nejen spolu přijeli, ale taky odjeli.

Tomu, že jsou jen přátelé, jak oba ještě koncem prosince tvrdili, nikdo z přítomných hostů nevěřil. „Jakmile si Lucie sedla, svlékla svetr, pod kterým měla sexy top, a neustále odkrývala rameno,“ prozradil Blesku svědek. „Když došlo na večeři, dokonce od sebe ochutnávali jídlo,“ dodal.

JenVágnerova gentlemanská gesta mluvila za vše. Pozorně jí otevíral dveře nejen od restaurace, ale i auta. Před odjezdem ji navíc něžně pohladil po tváři. Vyjadřovat se ke společnému večeru ale nechtěl. „Omlouvám se, teď dabuji a nemůžu se vyjadřovat. Budu dabovat až do večera,“ řekl vyhýbavě Blesku Vágner.

Hradbou mlčení se obrněla i moderátorka, která až do uzávěrky dnešního vydání nereagovala na zprávy. „S Jakubem jsme jen přátelé a známe se léta,“ řekla už dříve Blesku. To, jak se pár choval po svém odjezdu, ale mluví o tom, že Borhyová neříkala pravdu.

Opak expartnerů

Mlžení o vztahu, který je v začátcích, je pro Lucii už tradice. Zatloukala poměr jak s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem, tak se sporťákem Michalem Hrdličkou. A protože se ve všech expartnerech, včetně hokejisty Jaromíra Jágra (43) i golfisty Alana Babického (49), zklamala, konečně začala hledat v jiných vodách. Vsadila na muže, kterého zná od dětství, není vyhlášený lovec skalpů a je typově odlišný než všichni ex. Blonďák Lucii navíc sluší.

Fotogalerie
13 fotografií