Na večírku se objevil i Mistrův dlouholetý řidič Olda Havránek (77), který se s řadou Karlových fanoušků a fanynek roky osobně zná. „Byla to moc příjemná akce,“ pochvaloval si Havránek, který se s Gottem setkává jednou týdně, když na Bertramku vozí domácí vajíčka a další dobroty z Újezdu u Svatého Kříže na Plzeňsku. Tam bydlí s manželkou Hankou, Karlovou sestřenicí.

„Sešli jsme se právě před svátky, protože na něj stále myslíme, hrozně moc nám chybí společná setkání, a tak jsme si udělali naše Vánoční Gottování, kde se hrály jen písničky Karla Gotta. Vytvořili jsme mu společně přání k Vánocům a do nového roku 2016 se společnou fotkou, připili si na jeho zdraví a uzdravení a pevně doufáme, že na to příští Vánoční Gottování přijde mezi nás už zdráv,“ prozradila Blesku pořadatelka akce Eva Šindelářová Krejčová.

Vánoce na kapačkách

Gott ještě před svátky nastoupí do Všeobecné fakultní nemocnice na třetí chemoterapii. „Přes vánoční svátky bude tedy v nemocnici. Pan Gott prostřednictvím své sociální sítě osobně pozdraví fanoušky na Štědrý den,“ řekla Blesku Mistrova mluvčí Aneta Stolzová.

Fotogalerie
9 fotografií