Přednosta kliniky hematologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze Marek Trněný (55) přijel ke zpěvákovu domu v ulici Nad Bertramkou ve čtvrtek večer a za pár hodin znovu.

Zatímco ve čtvrtek byl sám, včera ráno ho doprovázelo celé lékařské konzilium, které už přes tři týdny řeší Gottovu rakovinu mízních uzlin. Kromě přednosty I. chirurgické kliniky MUDr. Zbyňka Kršky jsou to dvě ženy, z nichž jedna je podle informací Blesku zpěvákovou osobní zdravotní sestrou.

„Probírali s Karlem, jak se doma cítí, a řešili s ním dávkování léků, které musí každý den brát,“ řekl Blesku nejmenovaný zdroj blízký Gottově rodině. „Karel je s profesorem Trněným v neustálém kontaktu. Vše s ním konzultuje a striktně dodržuje to, co mu pan přednosta řekne,“ dodal zdroj. Profesor a jeho lidé se ve vile zdrželi hodinu a poté všichni odjeli postarší stříbrnou octavií pryč.

Mistr prosí o hlasy

Už jen 7 dní zbývá do vyhlášení výsledků ankety Český slavík 2015. Přibude letos 40. jubilejní slavík? Tento komentář spolu se snímkem své kompletní slavičí sbírky se včera odpoledne objevil na Gottově Facebooku. Hlasování totiž končí už zítra! Zda se Mistr příští víkend zúčastní slavnostního vyhlášení je ale dál krajně nejisté…

Fotogalerie
13 fotografií