„Myslím, že je někde jinde, u někoho jiného a ne doma na Bertramce! Tam by hrozilo, že holky domů v tomhle podzimním období přinesou nějakou virózu nebo chřipku a to by pro něj nebylo dobré,“ prozradil Blesku Gottův velmi dobrý známý.

Faktem zůstává, že převoz Gotta byl dobře utajen, a tak není jisté, zda je zpěvák doopravdy ve své vile na Bertramce. Zato Mistrova manželka Ivana (39) byla ve středu odpoledne spatřena, jak přijíždí domů i s dcerkami Charlottkou (9) a Nellinkou (7), které vyzvedla ze školy.

Každopádně Gott se bude muset do péče lékařů vrátit už za několik dní. Podle zpěvákovy PR manažerky Anety Stolzové ho totiž brzy čeká další fáze chemoterapie.

Gottových 23 dní po nemocnicích

25. 10. – Gottovi silně buší srdce, a tak ho manželka Ivana veze do pražského IKEM. Profesor Jan Pirk a jeho tým mu nasazují stent, který má zabránit infarktu.

Ivana Gottová v garážích pražského IKEM
Autor: Zbyněk Pecák

26. 10. – Slavíkovi na JIP kardiocentra není dobře, stěžuje si na velké bolesti břicha. Připouští, že už se u něj objevily v minulých dnech.

Institut klinické a experimentální medicíny (IKEM)
Autor: Foto: Robert Klejch

27. 10. – Z kardiocentra ho převážejí na chirurgii, kde je s náhlou příhodou břišní ihned operován. Profesor Pirk na zákrok dohlíží, má strach o Gottovo srdce oslabené narkózou.

Video
Video se připravuje ...

Jan Pirk Pavel Skořepa, Jan Brunclík, Lukáš Červený

1. 11. – Zpěváka s diagnózou rakovina mízních uzlin převážejí z IKEM na hematologii do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí.

VFN na Karlově náměstí v Praze
Autor: D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, P. Machan

2. 11. – O Slavíkově těžkém onemocnění se dozvídá veřejnost.

Vyjádření Ivany Gottové ke zdravotnímu stavu jejího manžela Karla Gotta
Autor: Facebook

3. 11. – Slavík podstupuje první chemoterapii. Podle německých médií mu tlumí bolesti morfiem.

Karel Gott bojuje s rakovinou.
Autor: Foto: David Malík

4. 11. – Gott promlouvá k fanouškům přímo z nemocničního lůžka. „Vážení a milí příznivci, moji milí přátelé, kamarádi z branže, se kterými spolupracuji, díky vám za všechny vzkazy s přáním brzkého uzdravení. Dodává mi to velkou sílu, odvahu bojovat při docela náročné léčbě. Doufám, že se brzy zase uvidíme v lepších časech, váš Karel,“ znělo zpěvákovo poselství, které rozpoutalo na sociálních sítích doslova šílenství.

Čísla z odpoledne 11. 11. 2015: 2 127 877 lidí, které pozdrav oslovil, 920 500 lidí, kteří si ho celý poslechli, a 75 531 lidí, kteří na vzkaz nějak reagovali.
Autor: Facebook

13. 11. – Více než týden Gott i manželka Ivana mlčí. Z nemocnice prosakují informace, že Slavík leží na antiseptickém pokoji, aby se do jeho těla nedostala žádná infekce. Přes sklo se na tatínka byly podívat obě jeho dospělé dcery – Dominika (42) i Lucie (28).

Gottovy dospělé dcery Lucka i Dominika (vpravo)
Autor: Foto Blesk – Marek Pátek, Pavel Machan, David Malík, Daniel Černovský

14. 11. – Gottovi, který stále leží v izolaci, zatelefonovala jeho exmilenka Martina Formanová (49). Popřála mu brzké uzdravení a vyjádřila mu svou podporu.

Gotta v těžkých chvílích potěšila telefonátem z USA jeho bývalka Martina Formanová.
Autor: archiv Blesku

16. 11.Ivana Gottová píše některým vybraným lidem, aby vzkazy pro Karla psali jí. „Já mu dám vaše vzkazy přečíst,“ slibovala podle Aha! v SMS a dodala také: „Pokud chcete s Karlem mluvit nebo ho navštívit, tak mi prosím také napište.“

Ivana Gottová rozeslala skupině Karlových přátel SMS zprávu s instrukcemi.
Autor: Archiv Blesku

18. 11. – Objevuje se zpráva, že zpěváka převezli z nemocnice domů. „Karel Gott podstoupil první fázi chemoterapie, v nemocnici strávil tři týdny a včera ho lékaři propustili do domácího ošetřování," potvrzuje i jeho manažerka dobré zvěsti. Slavík také posílá další vzkaz svým fanouškům: 

S rakovinou bojujícího Gotta (76) pustili z nemocnice. Míří do domácího léčení.
Autor: Facebook

Fotogalerie
13 fotografií