Po třech týdnech Karla Gotta konečně propustili do domácího léčení. Lékaři začátkem listopadu oznámili, že u něj diagnostikovali takzvaný Non-Hodgkinův lymfom. Zjistili to při operaci náhlé příhody břišní, které se zpěvák podrobil několik dní předtím v Institutu klinické a experimentální medicíny. Zpěvák ihned zahájil cílenou onkologickou léčbu na hematologické klinice Všeobecné fakultní nemocnice.

"Milí příznivci, jsem rád, že vás mohu konečně po třech týdnech pozdravit z domova. Po první fázi chemoterapie jsem byl propuštěn do domácího ošetřování. S ohledem na svůj zdravotní stav musím dodržovat veškerá opatření, spojená s mou nemocí. Děkuji vám za vaši neustálou podporu. Váš Karel Gott."

Takto své fanoušky Karel pozdravil na Facebooku jen krátce po svém přesunu domů. Během pouhých 40 minut měl příspěvek více jak 1000 komentářů a téměř 11 000 lajků. Všichni Slavíkovi přejí brzké uzdravení a drží mu palce.

Gott kvůli onemocnění zrušil své naplánované koncerty. Ihned po oznámení jeho zdravotního stavu mu rychlé uzdravení a hodně sil při zvládání těžké nemoci přály známé osobnosti, fanoušci v Česku i zahraničí či lidé, kteří také bojují s rakovinou. Nejslavnější český zpěvák populární hudby se na hudební scéně pohybuje už od 50. let.

Fotogalerie
13 fotografií