Ivanka mě musí kontrolovat a důrazně mě nabádá, abych řádně pil,“ nechal se v létě slyšet Karel Gott a byl rád, že na něj jeho žena dohlíží. Letošní parné léto bylo pro lidi s kardiovaskulárními problémy obzvláště náročné. I proto nejspíš Gott hned třikrát utekl na dovolenou k moři, kde bývají vedra díky moři přeci jenom snesitelnější.

Video
Video se připravuje ...

Gott na JIP po operaci srdce. A křiklouni hanili Zemana u sochy TGM redakce Blesk TV

Gottova žena však nebyla po ruce se svým dohledem vždy. Když se v úterý odpoledne udělalo Gottovi nevolno a musel být převezen do nemocnice, ukázala vyšetření hned dvě alarmující skutečnosti. Kromě problémů se zúženou srdeční chlopní, kvůli kterým okamžitě podstoupil miniinvazivní operaci, vyšlo najevo, že je zpěvák značně dehydratovaný. A to jeho stavu rozhodně také nepřidalo!

Gott podstoupil operaci v úterý, nyní je na jednotce intenzivní péči. Po více než 24 hodinách naprostého mlčení také konečně promluvila jeho žena Ivana. Na Facebook napsala první detaily o Karlově zdravotním stavu. „Jeho stav je stabilizovaný a pooperační průběh je bez komplikací. Všechny vás moc zdraví a děkuje za krásné a povzbuzující vzkazy,“ napsala Gottová na zpěvákův profil.

Fotogalerie
11 fotografií