„Zvláštní éra v mém uměleckém životě. Dokončovala jsem DAMU a rejža Vorel mě vzal do divadla Mimoza,“ začala svůj komentář k fotografii Eva Holubová. „Nevím, jak to působilo na ostatní, ale u mě se stylem „splnění zadaného úkolu“ zvyšovalo uvědomování si autocenzury a snižovala se schopnost hrát si, hledat. Bylo to dáno postojem pedagogů. Vnímala jsem je jako kontrolory,“ vysvětlila herečka.

V komentáři zavzpomínala na svá studentská léta a také na to, jaké to bylo v sobě objevit humor, odvahu a nadhled sama nad sebou. „Díky trpělivosti a víře v moje schopnosti, kterou sdílel především Tomáš Vorel, Václav Marhoul a Jarda Rona, jsem se opět odvážila zkoušet svobodně,“ uvedla herečka.

A při té příležitosti zveřejnila fotografii ze svého mládí, kde je oděná pouze do spodního prádla. I když je fotografie stará už třicet let, nedá se říct, že by herečka vypadala zásadně jinak. Kromě pár vrásek navíc. Poté, co v poslední době zhubla, se může pyšnit hezkou postavou i ve svých šestapadesáti letech. Což ostatně předvedla v létě na Sicílii a také na přehlídkovém molu.

Fotogalerie
12 fotografií