Kolena se jí ale roztřásla, když viděla, že Blesk má její oddací list, dokládající, že si na Floridě skutečně vzala Matthewa Davida Fieldse (28). Po chvilce mlčení řekla: „Je od něho sprostý, že mi leze do kabelky a hrabe se mi v osobních věcech.“

Oním »sprosťákem« mínila věhlasného advokáta, který zastupuje celebrity a jehož totožnost Blesk zná. Na otázku, proč otci svého dítěte a expartnerovi nesdělila, že je vdaná, odpověděla: „Neměla jsem žádný důvod mu to sdělovat, navíc se mě neptal.“

Když jsme podotkli, že by se sňatkem s otcem svého dítěte stala bigamistkou a bigamie je v Česku považována za zločin s až dvouletou trestní sazbou, chvilku zauvažovala. „O tom, že bychom se mohli vzít, jsem možná mluvila. On mě ale nikdy o ruku nepožádal, takže se o trestném činu nedá mluvit,“ pronesla posléze s tím, že v případě žádosti o ruku by s pravdou vyšla ven.

Potom se Zina rozohnila a pravila: „Já vdaná navíc dávno nejsem.“ A tak jsme se zeptali, jestli je rozvedená. „Nejsem vdaná ani rozvedená, je to všechno anulovaný. Vdala jsem se sice v Americe, ale hned jsem se vrátila do Prahy a s tím člověkem ve styku nejsem, takže je sňatek anulovaný,“ vysvětluje si modelka svérázně svůj současný stav jako chytrá horákyně.

Šťovíčková dští síru: Expartner se mi mstí!

„Ten člověk tuhle aféru rozpoutal jenom proto, že se mi mstí. Nelíbí se mu, že jsem médiím řekla, že mě s dítětem opustil a šel za mladší. A nechal mě bez peněz, vyhodil z bytu a připadalo mu to normální,“ prohlašuje Šťovíčková o advokátovi, od kterého dostává na syna alimenty, jako by byla svobodná. „Já mu neublížila, že jsem ho neinformovala o tom, že jsem vdaná! To on ublížil mně, když nás opustil a nepostaral se o nás," dodává.

Fotogalerie
7 fotografií