Modelku jsme zastihli na zahájení sezony ve Špindlerově Mlýně. Se slzami v očích chovala malého syna. Když jsme se zeptali, co se jí přihodilo, zpočátku se jí do povídání moc nechtělo. „Nezlobte se, nechci o tom mluvit,“ odbyla nás, ale poté vše přiznala.

„Jsem nešťastná, přítel mi před měsícem oznámil, že si našel novou přítelkyni a že jeho láska ke mně vyprchala. Zůstala jsem na všechno sama! Jedinou oporou jsou mně nyní mí rodiče a můj malý syn, kterého teď budu muset vychovávat sama,“ přiznala nešťastná Šťovíčková, která měla velmi dobře našlápnutou kariéru, ale kvůli lásce se na práci modelky vykašlala.

„Přítel mi sdělil, že se budeme s malým muset vystěhovat i z bytu – nemám kam jít. Maximálně k rodičům, zůstala jsem bez peněz a mateřská na nájemné a potřeby pro malé dítě rozhodně nestačí,“ dodala překrásná brunetka, která první Vánoce svého syna bude trávit bez jeho tatínka.

„Našel si mladší, i když já jsem také mladá, tak teď má dvacítku, kterou dokonce zaměstnal ve své firmě. Vím, že tohle řeší spousty žen, ale řeknu vám, že je to nejsmutnější věc, která mě kdy potkala,“ zakončila Šťovíčková, která jeden čas randila i s mladým Tomášem Topolánkem. Ten v současné době chodí s modelkou a také misskou Simonou Dvořákovou!

Video
Video se připravuje ...

Zina Šťovíčková a její otevřená zpověď o tom, jak ji opustil přítel jen 9 měsíců po narození syna Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
7 fotografií