„Jirka byl hroznej zm*d, což o něm kamarádi věděli a měli z toho, spolu s ním, prdel. Kdo říká pateticky v tento smutný den něco jiného, ten kecá, nebo ho neznal,“ říká o Krytinářovi Pavel Novotný. „Bezpáteřák na cizí, ale kumpán, se kterým byla děsná p*del, skvělej hodinář, který dokázal vrátit srdíčko každýmu porouchanýmu strojku,“ dodává Novotný ve svérázném nekrologu, v němž vzpomíná i na Krytinářovu oblíbenou a často opakovanou historku, o níž se maličký herec dušoval, že je pravdivá.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Jiří Krytinář (+68): Naposledy o něm bylo slyšet kvůli sexy skandálu! Kristýna Léblová, Petr Soukup

Stál totiž za seznámením moderátorky Mirky Čejkové a Marka Víta, tedy za vznikem manželství, které započalo sňatkem ve věznici a skončilo drsnou mediální válkou, údajným domácím násilím a praním špinavého prádla na veřejnosti.

„Jirka vyprávěl, jak potkal Marka Víta před jeho zatčením na Václavském náměstí, a svěřil se mu, že ten večer míří na večírek vznikající TV Barrandov, kde má být mimo jiné i Mirka Čejková. Vít o ni projevil sexuální zájem, okamžitě si někde vypůjčil sako a k Jirkovi se cestou na večírek přidal,“ popisuje Novotný.

„Ještě se prý Vít holedbal, jak bude na Čejkovou fungovat jeho oblíbený balicí trik, který nazýval ‚hrst plná bankovek‘, a plánoval, jak moderátorku oblbne. Což mu vyšlo,“ reprodukuje Novotný Krytinářovu historku, u níž se prý herec škodolibě chechtal.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krytinář (+68): Centimetry doháněl pomocí stoličky! TV Barrandov

Fotogalerie
6 fotografií