Dáda si v poslední době kvůli Felixově poměru s výtvarnicí Lucií Gelemovou (32) sáhla až na dno. Sama ale přiznává, že zažila již daleko horší časy. „Nejstrašnější byl červenec 2003. Umíral mi tatínek,“ řekla Dáda smutně pro deník Aha!.

Karla Patrase (†79), sólového harfenistu, člena české filharmonie a významného pedagoga, zasáhla tvrdou ranou zákeřná Alzheimerova choroba. Rázem netušil, kde je ani který je rok, nepoznal dokonce ani vlastní dceru Dádu a ostatní blízké.

Muzikant se již o sebe nedokázal postarat, a tak si milovaného otce Patrasová nastěhovala domů. Zrovna v době, kdy její muž Felix Slováček čekal na stavební povolení. Hodlal jejich vilu rekonstruovat a rozšířit. „Prosila jsem ho, ať to nedělá, že tatínek je na tom zle a že nutně potřebuje klid,“ líčí situaci před 12 lety Dáda.

Felix ale na manželku nedal. Herečka nevěřila vlastním očím a rozhodla se, že se poprvé v manželství Slováčkovi vzepře. Buď přístavbu zastaví, nebo se s ním rozvede. „Dupla jsem si a Felix ustoupil. Naštěstí,“ přiznala pro Aha! Patrasová.

Fotogalerie
8 fotografií