Pustili mě z nemocnice dva dny po plastice a ještě ten den mi začala tvrdnout ruka a udělala se mi boule. Táta mě vyděsil trombózou a nutil mě, ať to hned řeším. Raději jsem zavolala panu doktorovi Liborovi Kmentovi, který mě operoval, a ten mi vysvětlil, že je to zánět žil, který se občas stává lidem po narkóze. Žádné pochybení lékaře, prostě reakce mého těla na narkózu. Poradil mi, čím mazat, jak zavázat, a postupně to začalo zabírat,“ řekla Gemrotová.

Bohužel to ale nebyl konec. „Když už to bylo v pohodě, dostala jsem zánět horních cest dýchacích, který se překlenul v zánět průdušek. Nyní už jsem naštěstí úplně v pohodě a začínáme oprašovat v divadle Fantoma opery a těším se moc na zahájení divadelní sezóny,“ upřesnila zpěvačka.

Ani zdravotní komplikace jí nezkazily radost z nových větších vnad. „Spokojená? Jsem nadšená. Už funguji naprosto v pohodě. Ze začátku to byl mazec, nemohla jsem se skoro obléknout nic. Po deseti dnech to bylo lepší a lepší. Ani jednou jsem i přes bolest nezalitovala. Je to super,“ dodala.

Fotogalerie
4 fotografie