Obavy o milovanou partnerku zpěváka Bohuše Matuše dostaly do péče lékařů. Zpěvákova láska Nikola totiž po psychických potížích skončila v psychiatrické léčebně v Bohnicích.

"Je to tak, ale už mám Nikolku doma. Docházíme jen na kontroly na neurologii. Do blázince nepatří, před tím ji budu chránit. Tam ji posílala její šílená matka a sestra, které nám schválně vytvářejí jen problémy," přiznal Blesku Matuš. 

Jenže jen co se z problémů dostala ona, zdravotní potíže postihly i Matuše. „Před pár dny mě odvezla záchranka,“ přiznal zpěvák. „Nezvládal jsem už ten stres a aspoň už vím, že musím zvolnit a neblbnout. Bylo to drsný,“ dodal Matuš. Ke svému zdravotnímu stavu se vyjádřil na sociální síti. V nemocnici ho lékaři začali léčit tabletkami na snížení krevního tlaku a zpěvák se už cítí mnohem lépe, ale musí se pořádně šetřit.

Zdravotní problémy mu překopaly život takřka od základů. „Musel jsem okamžitě přestat kouřit a pít alkohol, navíc nesmím mít ani sex. Varovali mě, že by mi tohle všechno mohlo fatálně uškodit,“ řekl Super.cz smutně Matuš.

„Musím brát léky na srdce, chodím ke kardiologovi, mám prostě menší problém. Není to smrtelné, ale na druhou stranu je to vážné tak, že mám vlastně všechno zakázané. I milování by pro mě bylo nebezpečné,“ zoufá si zpěvák.

Radost mu dělá alespoň práce. Slavný zpěvák zpívá ve světovém muzikálu Fantom opery a nyní připravuje novou desku, která by měla být k prodeji co nevidět. Sice zpěvák uvízl na mrtvém bodě, co se týče aranžování písní, ale na pomoc mu přiletí kolega z Itálie slavný Drupi.

Fotogalerie
9 fotografií