"Mě odvezla záchranka, protože se mi udělalo špatně. Zjistili, že mám defibrilaci srdce, tak na to beru léky a budu je brát doživotně. Ona to má i sestra, ale slabě a já to mám víc. Nesmím se rozčilovat, chlastat, ani kouřit. Musím brát léky na srdce, chodím ke kardiologovi, mám prostě menší problém. Není to smrtelné, ale na druhou stranu je to vážné tak, že mám vlastně všechno zakázané." přiblížil své zdravotní komplikace Bohuš Matuš.

"Ale to kouření porušuju, to musím. Přestal jsem pít a to je dobře, trochu jsem to už přeháněl," dodal.

Zpěvák za pár dnů oslaví svoje 42. narozeniny a pořádně se na ně těší a jeho přítelkyně Nikola se vrátila z Bohnic, kam byla před časem umístěna. "Je to tak, ale už mám Nikolku doma. Docházíme jen na kontroly na neurologii. Do blázince nepatří, před tím ji budu chránit. Tam ji posílala její šílená matka a sestra, které nám schválně vytvářejí jen problémy," přiznal před časem Blesku Matuš.

Nikola se v rozhovoru Super.cz sama svěřila, jak je na tom teď její zdravotní stav. "Dostala jsem nějaké prášky, ale vůbec mi nedělají dobře. Špatně je snáším. Jsem citlivá třeba i na guaranu, moc to na mě působí. A tak jsem je našla alternativu v bylinkách," prozradila.  

Z Nikoly je pořádná kočka. V Bohnicích totiž dost pohubla. S tím ale Bohuš Matuš musí mít trochu problém, lékaři mu totiž ze zdravotních důvodů přikázali opatrnost a klid i po sexuální stránce.

Naštěstí v práci všechno klape tak, jak má. A zpěvák moc dobře ví, komu za enormní množství práce může vděčit. "Myslím, že mi pan doktor František Janeček hrozně pomohl tou rolí ve Fantomovi Opery. Díky tomu teď koncertuju po kostelech, kde není vedro," pochvaluje si zpěvák.

 

Fotogalerie
7 fotografií