Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sedm šťastných českých celebrit: Komu se uplynulý rok skutečně povedl?

/
  • Úspěšný rok 2014, které hvězdy si ho opravdu užily?
    1. ledna 2015 ● 06:30

    Rok se s rokem sešel a je potřeba zúčtovat. Rok 2014 se nesmazatelně vtiskl do paměti některým celebritám, které na něj budou vzpomínat s úsměvem na rtech. Aby taky ne, když pro ně byl tak úspěšný. Komu se letos dařilo a po celý rok ho provázelo jen samé štěstí?

  • 1.

    Petra Kvitová – Vítězka Wimbledonu 2014

    Tenistka Petra Kvitová
    Autor: Foto Blesk - Mária Rušinová

    Tvrdá píle a dřina se vyplatila, po třech letech se dostala opět na špici. Tenistka Petra Kvitová (24) vyhrála slavný Wimbledon. Ve finále doslova přestřílela svou soupeřku, sebevědomou Kanaďanku Eugenii Bouchardovou. Zvítězila nad ní 6-3 a 6-0.

  • 2.

    Kabát – Po čertech velkej koncert 2

    Skupina Kabát
    Autor: Martin Hurda

    Předčili všechna očekávání, kluci z kapely Kabát svou neskutečnou show přilákali 75 000 fandů. Koncert pod širým nebem na rozlehlém pozemku 10 000 m2 na pražském Vypichu zaplnili příznivci této kapely do posledního místa. Strhující a ohromný koncert neměl doposud v Česku obdoby.   

  • 3.

    Láďa Hruška – Kuchařský trhák

    Ladislav Hruška
    Autor: Foto archiv Blesku

    Mistr smažených kuřecích kůžiček doslova triumfuje a láme rekordy v počtu prodaných kuchařek. Recepty Ládi Hrušky, kuchařského amatéra a zastánce levného vaření se na pultech knihkupectví moc dlouho neohřejí. Je o ně takový zájem, že už na začátku prosince jich prodal přes 300 000 kusů, což je více, než kolik se prodalo 50 odstínů šedi.

  • 4.

    František Janeček – Muzikál Fantom opery

    František Janeček
    Autor: Michaela Feuereislová

    Producent František Janeček (70) odpremiéroval nejúspěšnější muzikál všech dob – Fantoma opery. Investicí 50 milionů korun se stala tato inscenace nejnákladnějším projektem a největším muzikálem, který kdy byl v Česku uveden.

  • 5.

    Bára Podzimková – Vítězka Elite Model Look

    Barbora Podzimková
    Autor: archiv Elite Model Look, ČTK

    V pouhých patnácti letech okouzlila celý svět. Stačilo „jen“ porazit konkurenci 62 dívek z různých koutů světa a brány světa modelingu se jí otevřely dokořán. Povedlo se, Barbora Podzimková (15) vyhrála prestižní soutěž Elite Model Look 2014.


  • 6.

    Karel Gott – Opět vyhrál Českého slavíka

    Karel Gott
    Autor: Pátek, Machan Červený

    I když to, jak říká on sám, opravdu nečekal, i letos si božský Kája odnesl prvenství v anketě Český slavík. Do vitrínky si tak může dát už 39. sošku tohoto ocenění. „Už nechci nic říkat, příští rok budu mít zase příležitost,“ vtipkoval během své děkovné řeči Karel (75).

  • 7.

    Václav Noid Bárta a Gabriela Dvořáková – Tajná svatba a dítě

    Václav Noid Bárta a Gabriela Dvořáková
    Autor: Kare Kopáč

    Životní zvraty spojené s velkým štěstím prožívá dvojice modelka Gabriela Dvořáková (26) a zpěvák Václav Noid Bárta (34). Po tajné svatbě, která se uskutečnila letos v červenci, se jim na konci října narodila dcera Terezka.

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Nej svatby roku 2014! Kdo se plácl přes kapsu? MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 30

ddiabolka: AHMIKU,tvoje postřehy jsou pravdivé a výstižné.V(L)adislava udělala televize a ten je tak vlezlý,že čte i čtené zprávy v tel.novinách (např.včera).Také to,že média (zejména ČT) dokáží někoho zviditelnit a někoho zlikvidovat je čistá pravda.

(02. 01. 2015 10:45)

b_anka: Ale proč by to nedělal? To smíš přeci dělat i ty a vydělávat. I ty maminy to mohly udělat, žádná se do toho nepustila, on ano, proč vyčítat, závidět, nepřát? Nechápu.

(01. 01. 2015 22:11)

matulik333: Hruška je ukážkou toho, jak sa dá zneužiť a speněžit niečo, čo nájde na netu na Mimibazare, kde pri troche pátrania tieto a podobné recepty "visia" roky ako rady od roznych mamin. Až na to, že tie maminy z toho majú velké prd a aj pred súdom by to, že sa na nich de facto nabalil, obtiažne dokazovalo... Asi tak. "Jeho" recepty som roky na tom serveri videla v dobách svojich dvoch rodičákov. Je síce pekné, že to Hruška odmoderuje a spropaguje - potiaĺ ok. Ale, že sa na tom, čo iný vymyslel, finančne nabalí, to košer v tomto českom blbounkove nie je. Je to len ukážka toho, jak zákony merajú každému inak...

(01. 01. 2015 18:59)

b_anka: Ach jo, přečetla jsem si vás, ale mnozí trpí nemocí zvanou závist. Většinou ji onemocní ti co nikdy nic nedokázali. Takže to co napíšete o jiných vypovídá právě o vás.

(01. 01. 2015 18:55)

b_anka: Hruška není nula, když prodal 300 000 výtisků, zkus ho překonat.

(01. 01. 2015 18:50)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy