Svou novou partnerku vyvedl Karel Janeček na galavečer předávání cen Neuron, jež oceňují špičkové české vědce. Janeček jednu z cen předával.

Během ceremoniálu šťastný miliardář líbal svou milenku. "Byl jsem tam se svou láskou," odpověděl Blesk.cz Janeček na dotaz, kdo byla žena po jeho boku.

"Vládkyně všech bohů", jak ji miliardář nazývá, se až nápadně podobá Miss ČR Janě Doleželové, s níž Janeček chodil na konci loňského roku. Janeček se z rozchodu dlouho dostával a ještě několik měsíců poté se veřejně přiznával, že Janu stále miluje. Možná i proto si našel ženu, která má velmi podobný vzhled jako Doleželová.

Modelka dala miliardáři kopačky jen den před Silvestrem, kdy se volnomyšlenkář Janeček v živém vysílání přiznal, že kromě Jany má doma ještě partnerku Markétu, s níž v té době žil už šest let a vychovával jejího syna. Pro Doleželovou to byl dvojnásobný šok, protože Janeček s bezelstným výrazem neustále dokola opakoval, že Markétu neopustí a že je chce mít obě, a tak mu Jana ještě ten den sbalila kufry. Bude nová kráska po jeho boku velkorysejší?

Fotogalerie
12 fotografií