Od té doby, co Doleželová vykopla Janečka ze společného pokoje ve Špindlerově Mlýně, kde měli trávit Silvestr kvůli jeho přiznání k další partnerce Markétě, se miliardář objevil ve společnosti už s dvěma novými slečnami. Nejdřív si na galavečer Českých lvů přivedl mladičkou brunetku, včera se na slavnostním večeru České Miss tulil k zrzavé Aleně.

Pak se nemůže divit, že jeho střety s Janou Doleželovou jsou divoké. „Naše vztahy s Janou Doleželovou nejsou narovnané. Náš rozhovor měl do harmonie opravdu daleko, ale je pravda, že to nebyla taková strašná hrodka, jako před třemi měsíci,“ přiznal Janeček Blesk.cz.

O svém doprovodu mluví pouze jako o kamarádce, jelikože jeho city k Doleželové ještě nevychladly. „Je to těžké, Janu mám pořád moc rád, ale ona mě zklamala, protože to, co říkala, nebyla pravda. Ještě si s ní o tom chci promluvit,“ svěřil nám své plány miliardář.  

Nejspíš narážel na Janinu poznámku, že je ráda, že vztah s mužem, od které by mohla něco chytnout, ukončila dřív než bylo pozdě. „Mnohoženství a s tím spojená zdravotní rizika nebudu tolerovat, to dělá jiný typ žen,“ řekla před pár měsíci Doleželová. Ta během včerejšího finálového večera České Miss nebyla nikde k nalezení, nejspíš dorazila až na večírek, ze kterého však Janeček se slečnou Alenou odešli brzy.

Co myslíte, že na Janečkovi ženy zbožňují? Miliony nebo charisma? 

Video
Video se připravuje ...

Vražedné dekolty na České Miss! Zvítězily pětky Králové Petr Soukup, Markéta Reinischová