„Beru to jako velkou příležitost, tak by byla škoda do těch dveří, které se mi otvírají, nevstoupit. Na konci listopadu mě čeká světové finále na Filipínách, a to bude pro mě splnění dalšího velkého snu,“ nechal se slyšet Jakub bezprostředně po vyhlášení.

Teď ho čeká rok, kdy bude reprezentovat soutěž a věnovat se nejrůznějším charitativním projektům. „Nic jiného než štěstí snad člověk teď ani cítit nemůže! Ale beru to vítězství taky s velkou pokorou,“ dodal Kraus, který měl ten večer v Náchodě velkou podporu.

„Měl jsem v publiku jen několik málo lidí, kteří mě přijeli podpořit. Především moje maminka a taky přítelkyně,“ prozradil vítěz, ke kterému na pódium po vyhlášení přišla právě jeho partnerka. A za odměnu mu dala vášnivý polibek.

Video
Video se připravuje ...

Švantnerová trávila víkend sama: Bylo to kvůli nevěře? David Turek, Lukáš Červený

Česká Miss Nikol Švantnerová (22) rozdávala i přes krizi ve vztahu úsměvy na všechny strany. „Nic neřeším a s Jakubem se stále milujeme a všechno je v pořádku! To je tak, když si dva věří,“ tvrdila Nikol všem o nevěře svého přítele Jakuba Hory (24).

Jenže v noci a s přibývajícím alkoholem se jí rozvázal jazyk. „Nad ránem se Švantnerová trochu rozpovídala, že s přítelem už není a opustila ho. Prý si řekli, že si dají pauzu,“ prozradil člověk z afterparty, která pro Nikol končila až za ranního rozbřesku.

Video
Video se připravuje ...

Toto je nejkrásnější Čech! Co vy na to? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
16 fotografií