Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Černocká s bratrem nejsou jediní: 9 sourozeneckých nenávistí v českém showbyznysu!

/
  • Rozhádaní sourozenci Petra Černocká a Pavel Černocký
    18. srpna 2015 ● 18:51

    Rodinné spory nerozdělily jen Petru Černockou (65) a jejího bratra Pavla (70), kteří se rozkmotřili kvůli nevlastní matce a zpěvaččině svatbě s Jiřím Pracným (62). Peníze či partneři rozhádali i jiné slavné sourozence!

  • 1.

    Hana Brejchová (68) a Jana Brejchová (75)

    Sestry a herečky se rozešly kvůli režisérovi Miloši Formanovi (83). Jana, která za něj byla provdaná, prý nikdy nerozdýchala, že v roce 1965 obsadil mladší Hanu do hlavní role filmu Lásky jedné plavovlásky. Utvrdilo ji to v přesvědčení, že měla s Milošem milostné pletky v době, kdy byl ještě jejím mužem.Rozhádané sestry neusmířila ani vážná nemoc Jany.

    Jana Brejchová a Hana Brejchová
    Autor: archiv Blesku

  • 2.

    Helena Vondráčková (68) a Jiří Vondráček (64)

    Zpěvaččin bratr a otec Lucie Vondráčkové (35) se prý stále nemůže smířit s tím, že se Helena provdala za Martina Michala (55). Vondráčková ale stojí za svým manželem, a dokud bude provdaná, usmíření sourozenců se určitě konat nebude...

    Helena Vondráčková a Jiří Vondráček
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Rudolf Hrušínský (68) a Jan Hrušínský (60)

    Za spory bratrů, kteří se na několik let rozhádali, stálo dědické řízení po smrti otce Rudolfa Hrušínského (†73). Mělo jít o peníze z vily na Praze 4, kde žily rodiny obou bratrů. Jan měl Rudolfovi nabídnout za polovinu domu cenu, která nebyla podle jeho představ. Čas a Janův nedávný kolaps ale oba herce opět sblížily.

    Rudolf Hrušínský a Jan Hrušínský
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Petr Janda (73) a Slávek Janda (63)

    Počátkem 90. let nejmladší Slávek svým bratrům přislíbil, že za všechny tři sourozence vyřídí restituci činžovního domu na pražských Vinohradech, který kdysi vlastnil jejich otec. Jenže pár dnů před vyřízením napsal Slávek nemovitost na sebe a bratry vyšachoval. Lídr Olympiku mu dodnes podraz neodpustil.

    Petr Janda a Slávek Janda
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Josef Rychtář ml. (29) a Jan Rychtář (27)

    Sourozence rozdělil otcův vztah s Ivetou Bartošovou (†48). Po rozvodu Josefa Rychtáře (57) s Darinou Novou (57) se Jan přidal na stranu otce a Josef na stranu matky. To, že by se bratři usmířili, je vzhledem k válce jejich rodičů absolutně vyloučené. Větší nenávist mezi sourozenci snad už ani není možná.

    Josef Rychtář ml. a Jan Rychtář
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Petra Novotná (44) a Pavel Podlaha ( 51)

    Děti z prvního manželství Přemka Podlahy (†76) se rozhádaly po Pavlově krachu v podnikání. Zesnulý král českých kutilů a zahrádkářů se pohádal se synem, kterého dokonce vydědil a majetek přepsal na dceru. Kvůli tomu se všechny vztahy mezi sourozenci zpřetrhaly. Neusmířila je ani otcova smrt.

    Pavel Podlaha a Petra Novotná
    Autor: archiv Blesku

  • 7.

    Luba Skořepová (91) a Karel Skořepa (57)

    „Nějak jsme si nerozuměli,“ shodují se sourozenci, kteří se naposledy viděli v roce 1990. „Když nám znárodnili pilu a lesy, tak bratr studovat nemohl, protože musel dělat dělníka, aby tatínka jako kulaka nevzali do vězení. Takže asi proto byl zatrpklej,“ svěřila se Luba Blesku.

    Luba Skořepová a Karel Skořepa
    Autor: archiv Blesku

     

  • 8.

    Jitka Zelenohorská (68) a Jan Zelenohorský

    Když si herečka koupila v Praze byt a našla si lásku v Německu, poprosila bratra, aby jí ho hlídal. Kámen úrazu ale byl, že mu tam nechala napsat trvalé bydliště. On vyměnil zámky a byt pronajímal, i když režii dál táhla sestra. „Soudili jsme se šest let a já z toho stresu dostala rakovinu,“ tvrdila Jitka, kterou proslavila razítkovací scéna ve filmu Ostře sledované vlaky.

    Jitka Zelenohorská
    Autor: archiv Blesku

  • 9.

    Magda Reifová (51) a Ondřej Reif (41)

    Problémy mezi nevlastními sourozenci začaly už v dětství. Stýkat se ale přestali až po matčině smrti. Herečka se nechce k bratrovi znát. On přitom živoří ve zbořeném domě bez vody a z invalidního důchodu 4600 korun. „To je duševně nemocný člověk,“ tvrdí o něm sestra, která se s bratrem odmítá stýkat.

    Magda Reifová a Ondřej Reif
    Autor: archiv Blesku

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

asha10: Tak tak a nechat žít jen indiáni který přírodu neničí.Když tu čtu příspěvky tak bych ty lidi postavila ke zdi.Proč se lidi vlastně zajimáme o nějakého Rychtáře proč ten veřejný lynč, když jsou pro nás důležitější věci které bychom měli řešit.Rychtá a spol mě nebaví už je to msta která mezi nima je a lidi se nechali do ní vztáhnout . Já odcházím nechci být ve stádu sviní.

(20. 08. 2015 07:09)

nicnezpravda: Lidi o kterých se píše zkrátka patří do showbyznysu..dle blesku..a pak je jedno,zda je to zpěvačka která zpívá 50 let nebo vrah Kramný či syn nebo vnuk Rychty Nebo prostitutka co spala s Rychtou

(19. 08. 2015 09:34)

nicnezpravda:  nejen oni..i syn ušouna..ten příště dostane článek nejmladší celebrita v showbyznysu - vnuk RYCHTY

(19. 08. 2015 09:31)

majojo: Tak Josef a Jan rychtářovi se už konečně profackovali do showbyznysu? No to musí taťka slzet blahem!

(19. 08. 2015 06:29)

mair:  Jedna hvězda vedle druhé. Ryc

(18. 08. 2015 20:59)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy