Chalupu v Kytlicích koupili rodiče zpěvačky, a jak sama tvrdí, vyrostla tam. Teď se o malé hospodářství stará ona, a dokonce tam pěstuje i různé suroviny, především zeleninu, ze které potom vytváří různá jídla, což ocení hlavně její manžel Jiří.

„Vařím, můj muž je zaujatý proti hospodám. Jirka tam odmítá jíst, protože tvrdí, že si není jistý, co do toho dali. Zato když vařím já, chutná mu to nejvíc. Ví, že vařím na olivovém oleji a že tam nedávám žádné zbytky. Už to trochu hraničí s fobií, protože když už výjimečně v nějaké restauraci jsme, tak já se cpu a on na mě kouká,“ uvedla Černocká.

Na chalupu za prarodiči jezdí i jejich vnučka Olívia Coco. „Má přijet znovu příští týden. Docela se těším, na těch pár dnů je to milé oživení. Je zde ve vsi strašně málo dětí, když jsem sem jezdila jako dítě, byly jich tady tlupy. Kvůli tomu jí musíme od rána do večera vymýšlet program my. Kdyby měla další holčičku, zabaví se,“ postěžovala si herečka.

Také se svěřila, že nemá ráda, když jsou děti závislé na technice. „Tyhle věci já jí vždycky zapřu. I když je u mě v Praze, předstírám, že televize se rozbila. Je blbý dětem lhát, ale výsledek je fajn! Má skvělé sociální cítění a krásně mluví,“ dodala.

Fotogalerie
8 fotografií