V rozhovoru pro Nedělní Blesk nenechal Černocký, který se stal v roce 1967 prvním diskžokejem v Československu, na slavné Saxaně nit suchou. Zpěvačka přiznává, že mezi ní a bratrem to vře.

„Vždycky to bylo napnutý. My jsme si nikdy nevyšli vstříc. Oba dva jsme velmi rozdílné osobnosti. Moc často se nevídáme,“ svěřila Černocká s tím, že se s Pavlem odcizili už v dětství.

„Nemohli jsme se tak trochu dohodnout nad naší novou nevlastní maminkou,“ popisuje zpěvačka, jejíž biologická maminka zemřela na vrozenou vadu srdce v jejích devíti letech.

Tatínek se za rok znovu oženil, což tehdy patnáctiletý bratr špatně snášel. „Já jako desetiletá holka jsem byla ráda, že přišla nová máma, která se o mě stará,“ vysvětluje.

Podle Pavla na něj Petra udělala podraz po svatbě s Jiřím Pracným (62). „Nevím, čeho by se to mohlo týkat. Ale je fakt, že ve chvíli, kdy jsem si vzala svého muže, tak se to utlo ještě tuplem. On v něm zalíbení nenašel. Byli to pro sebe cizí lidi. Možná že on to bral, že jsem ho třeba definitivně opustila jako sestra,“ míní Černocká.

Fotogalerie
11 fotografií