Daniel Landa se rozhodl, že stáhne veškerá obvinění. „Potkali jsme se mezi šesti očima. Byl jsem tam já, on a jeho maminka. Dlouho jsme mluvili, kluk si vše uvědomil v plném rozsahu, tím pádem stahuji obvinění a věc pro média a další považuji za vyřešenou,“ sdělil Landa, který si ale nepřál zveřejnit, na čem se s Petrem V. domluvil.

„Řešení není nutné konkretizovat, ale za mě je dostatečně výchovné. Kluk zazkratoval. Jsem přesvědčen, že ho to probralo a bude sekat dobrotu,“ dodal zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Danielu Landovi vandal poničil auto Policie ČR

Landovi podle všeho stačí, že kluk má z ostudy kabát. Video, jak ničí Landovo auto, vidělo na internetu přes 12 milionů lidí. Mladík nejprve do průduchu nad zadním blatníkem hodil zapálenou cigaretu a poté vůz poplival a polil pivem. Na závěr ze země sebral kámen, kterým poškrábal lak vozidla po celém obvodu. Na vozidle vznikla škoda za přibližně 60 tisíc korun.

Tento čin také pobouřil Landovy fanoušky, kteří si na adresu mladého vandala rozhodně nebrali servítky. Usekal bych ti ruce, aby ti pahýly připomínaly chybu, kterou jsi udělal,“ napsal jeden ze zpěvákových příznivců na sociální síti. A nebyl jediným fanouškem, který použil ostré výrazy.

Musel zakročit i samotný zpěvák a své naštvané příznivce krotit.  „Vzhledem k tomu, že se snažíme řídit 14 hodnotami a jedna z nich je spravedlnost, další z nich je moudrost, tak bych byl velmi rád, kdyby nedošlo k žádnému napadení toho člověka nebo fyzickému ataku,“ vyzval své fanoušky zpěvák.

Fotogalerie
6 fotografií