Mrtvice mě postihla, když jsem byl na procházce se psem, ale měl jsem štěstí, že jsem celou dobu zůstal při vědomí. Pes asi vytušil, že se něco děje, a doběhl pro paní, která zavolala záchranku,“ svěřil se Blesk.cz Semelka. Včasná pomoc mu zachránila život.

Na mozkovou příhodu měl zřejmě vliv nepříliš zdravý životní styl Semelky. Spousta cigaret a špatná strava způsobily, že se Lešek poslední dobou cítil vyčerpaný a zesláblý.

Nezapomněl jsem jediný text a celkově je až zázračné, že to na mně nezanechalo jedinou stopu. Musel jsem ale radikálně změnit svůj život, opustit Prahu a odejít žít na vesnici,“ říká Lešek, který nechyběl na tradičním koncertě Noc s hvězdami na zámku Zahrádky.

Na nové místo si musela zvyknout i jeho manželka Alena, která i radikálně změnila účes. „Za změnou vzhledu mé ženy není nic jiného než práce na zahrádce, kde jí její dlouhé copánky vadily při práci. Musela se prostě přizpůsobit životu na vesnici. Možná ta mrtvice měla přijít, abych změnil priority v životě,“ dodává autor hitu Jsi prostě nejlepší.

Video
Video se připravuje ...

Semelka po mrtvici: Kdo mu zachránil život na polní cestě, kde zkolaboval? David Turek