Režisér obnoveného muzikálu Kleopatra Filip Renč dal Danielu Hůlkovi šanci znovu zazářit na hudební scéně. Hůlka si zahrál římského císaře Ceasara a na jevišti ukázal, že je zpátky ve formě. "Zazpíval to skvěle. Hravě zvládl všechny tóny, které měl," řekl Blesk.cz zdroj z hudební branže. Daniel si svou roli skvěle užíval, jen lituje, že je jeho postava v první polovině muzikálu zavražděna.

I když Hůlka po prodělaném těžkém zánětu slinivky, kvůli kterému málem zemřel, svou váhu neřeší, bylo vidět, že se mu od léta podařilo pár kilogramů shodit. Ještě nedávno měl místo krku tři brady a břicho větší než těhotná žena čekající dvojčata. Teď vypadá a určitě se cítí o mnoho lépe. 

Lešek Semelka se naposledy objevil v muzikálu v roce 2009 v Kladivu na čarodějnice. Od té doby jako by se po něm slehla zem. Stejně jako Hůlka dostal příležitost v Kleopatře, kde předvedl vynikající vystoupení. Chvílemi se zdálo, že zpíval dokonce líp než Hůlka.

Stejně jako jeho kolega Hůlka se potýkal se zdravotními problémy, které ho donutily změnit životosprávu a shodit pár kilogramů. „Díky arytmii jsem měl doslova lehkou mrtvičku, cévka se mi ucpala, ale já jsem se z toho vyvlékl úplně brilantně,“ přiznal Blesk.cz Lešek.

Kvůli srdeční arytmii dokonce velmi omezil pití alkoholu. Nepije ani pivo a už ani nenavštěvuje restaurace.

Fotogalerie
10 fotografií