Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Karel Gott: 9 osudových žen, ale jen jedna manželka

/
  • Karel Gott
    2. října 2019 ● 12:01

    Na nezájem žen si Karel Gott nemohl nikdy stěžovat. Ale jen některé s ním mohly sdílet pověstnou Bertramku. Která z obdivovatelek byla nejžárlivější a proč Mistra nakonec ulovila zdravotnice Ivana Macháčková?

  • 1.

    MANŽELKA Ivana Gottová (39)

    Zdravotní sestřička Ivana Macháčková okouzlila Karla Gotta v roce 1999 na TýTý. „Chvilku jsem si s ní povídal a pak ji požádal o telefon.“ Nikdy se ale nikam nedovolal, Ivana mu dala schválně špatné číslo. Teprve po čase dostal správné... Ivaně se dostalo nevídaného privilegia: Nastěhovala se k němu na Bertramku.

    30. dubna 2006 přišlo na svět miminko Charlotte Ella Gottová. Největší překvapení teprve ale mělo nastat. Přesně 7. ledna 2008 šokoval Gott úplně všechny! V Las Vegas řekl Ivaně ANO a ze starého mládence se stal manžel. Svou lásku potvrdili ještě jednou, když Ivana porodila slavíkovi v pořadí čtvrtou dceru. 28. května se na svět poprvé podívala Nelly Sofie.

    Ivana Gottová
    Autor: Roman Souček

  • 2.

    1962–1963 - Evelyna Steimarová (70)


    „Nikomu jsem v životě nikdy nevyprávěla, že jsem chodila s Gottem. A proč taky?“ ptá se herečka Evelyna Steimarová, která pochází z hereckého klanu Kodetů. S Karlem ji seznámil zpěvák Milan Chladil. Necelý rok, co byli spolu, jí nosil květiny a dárečky. „Brilianty, jak to dělá teď, to ale nebyly,“ směje se Steimarová.“

    Evelyna Steimarová se stáhla do ústraní.
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    1972 - Antonie Zacpalová (79)


    Matka Gottovy první dcery otěhotněla s Karlem v 37 letech. Jako tanečnice se objevila v jeho hitu Lady Karneval. Karel si ji odvezl domů a za devět měsíců Gottovi zazvonil telefon. „Jmenuje se Dominika a je tvoje!“ O tom, že je Antonie těhotná, neměl tušení. Na Dominiku se přišel podívat až po půl roce...

    Antonie Zacpalová v současnosti.
    Autor: Foto: archiv D. Gottové a Blesku

  • 4.

    1984-1989 Jitka Svobodová (49)

    Krásná Jitka seděla u baru s přítelem, když ji zpěvák spatřil. „Šla jsem si odskočit a na dámské toaletě se objevil Gott. Podal mi číslo, ať mu zavolám,“ popisuje setkání. Přestože Gottovi táhlo na padesátku, v milování prý nepolevoval. S Karlem se rozešli, když se dozvěděla o jeho druhé dceři Lucii.

    S Jitkou Svobodovou v koupelně
    Autor: Facebook.com


  • 5.

    1986 Iveta Kolářová (48)

    Přidrzlé děvčátko přišlo za Gottem do jeho šatny a zeptalo se, zda by ji s kamarádkou odvezl do Prahy. A stalo se. „Karel po mně loudil telefon, ale nedala jsem mu ho.“ Znovu se setkali za rok... „Milostné hrátky trvaly až do svítání.“ Matce svého dítěte Karel pořídil luxusní dárek: Iveta a dcera Lucie dostaly byt na Vinohradech.

    Iveta Kolářová s dcerou a Karlem Gottem
    Autor: archiv Blesk

  • 6.

    1989–1994 Martina Formanová (49)

    Se studentkou je seznámil společný přítel. Jejich vztah vydržel téměř pět let. První trhlina se objevila, když Martina zatoužila bydlet s ním a založit rodinu. To bylo ale pro Gotta tabu. Bolestnou ránu jela Martina léčit do USA k sestře, kde se seznámila s nynějším manželem, uznávaným režisérem Milošem Formanem a mají spolu dvojčata Andrewa a Jamese.

    Martina Formanová dnes píše úspěšné knihy.
    Autor: profimedia.cz, isifa a archiv Blesku

  • 7.

    1994 Manuela Pechová (42)

    S Karlem se seznámila na kanadské ambasádě a hned si padli do oka. Zanedlouho pracovala jako manažerka v agentuře GoJa. Médiím neustále tvrdila: „Nejsem přítelkyní Karla Gotta a písnička Kakaová není o mně!“ Nakonec mu omamná kráska zmizela v Kanadě, když se nevrátila z dovolené. Gott tak poprvé v životě dostal kopačky.

    Kakaová Manuela Pechová
    Autor: archiv Blesk

  • 8.

    1997 Ilona Hermová (59)


    Tři měsíce pracovala v agentuře GoJa a teprve až na party v Ambassadoru jiskra přeskočila. Když s ním poprvé přijela na Bertramku, nálada věštila noc plnou něžností. „Aby mě ale dostal hned napoprvé, se mi nechtělo.“ Milování líčila takto: „Je něžný, pozorný a záleží mu na tom, jak se to ženě líbí.“ Možná jako jediná tvrdí, že ho nemilovala.

    Ilona Hermová
    Autor: archiv Blesk

  • 9.

    1997–1999 Marika Sörösová (39)


    Karlova obdivovatelka Marika by snesla Slavíkovi modré z nebe. Jako největší slast popsala tu, kterou prožila při jízdě autem. „Dostali jsme chuť na rozmarné choutky.“ Vše ale ukončila bezbřehá žárlivost. Z dramatického vztahu utíkal Mistr, seč mu síly stačily. Rozešli se na jeho oslavě šedesátin. Jako odstupné si Marika odnesla bavoráka, šperky a vilu v Karlíku za Prahou, ale tu už prodala. Nyní je vdaná a má tři děti.

    Marika s Karlem prožila tři bouřlivé roky.
    Autor: archiv Blesku

  • 10.

    1999 Taťána Smutná (52)


    Zpěvák si ji nejvíce získal v době, kdy jí zemřela maminka. „Karel mě psychicky podržel a ze všech lidí na světě mi nejvíc pomohl.“ Vztah se slavíkem ale postupem času ochladl a rozešli se. Chcete celou knihu o Karlu Gottovi? Koupit ji můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

    Taťána Smutná
    Autor: archiv Blesk

    Více o ženách Karla Gotta čtěte ZDE

Témata

Karel Gott ženy

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy