Režisérka pohádky Sedmero krkavců Alice Nellis oslovila slovenskou zpěvačku Mariku Gombitovou, aby k pohádce nazpívala titulní píseň. Pro Gombitovou hit s názvem Ten príbeh za náš sen stál mohl znamenat velký návrat na hudební scénu.

Jenže podle hitmakera Michala Davida s touto úvodní písní díru do světa neudělá. Tím hůře po dvanáctileté odmlce. „Je to poněkud za dobou a ani nevím, kdo to napsal. Každopádně si s tím moc velkou práci nedali. Je to dost odbyté. Nevím, koho to dnes osloví,“ nechal se hudebník slyšet pro týdeník Sedmička.

Jinak Mariku mám moc rád, a jestli toto prezentuje jako svoji píseň po mnoha letech, tak to jen koresponduje s vnitřní náladou a životem samotným,“ dodal Michal David.

Gombitovou jeho slova velmi píchla u srdce. Její manažerka Eva Kožejová ji brání. „Kdo má Mariku rád a zná ji roky, ví, že to zazpívala srdcem. Tato písnička není comeback, vznikla na objednávku tvůrců,“ řekla Novému Času.

Jestli má takový pocit jen Michal David nebo i jiní hudební „mágové“, jsme se snažili zjistit. „Bohužel jsem ji dosud neslyšel/neslyšela,“ zněla odpověď Ondřeje Soukupa, Gábiny Osvaldové i textaře Michala Horáčka. 

Nakonec se vyjádřil jen Jarek Šimek, který složil slavnou píseň Heja Heja pro Ivetu Bartošovou. "Marika patří mezi mé oblíbené zpěvačky. Má velmi nenahraditelný osobitý výraz v interpretaci. Zdá se mi, že v té skladbě spíše zanedbali posprodukci (úpravu) ve studiu, co se týče zpěvu," řekl Blesk.cz Šimek.

 

 

 

Fotogalerie
6 fotografií