Ochrnutá zpěvačka s kouzelným hlasem Marika Gombitová u příležitosti uvedení do Síně slávy ve slovenské anketě OTO vystoupila v televizi a poskytla také rozhovor deníku Nový Čas. Prozradila mimo jiné, že se opravdu chystá vrátit k hudbě. „Z reakcí fanoušků v novinách a na internetu jsem cítila obrovskou podporu a touhu, abych se vrátila,“ nechala se slyšet Gombitová.

Zpěvačka připustila, že je pro ni velmi těžké začít znovu po mnoha letech, a proto se snaží na vše jít pomalu a do ničeho se nehrnout. „Když se pro něco rozhodnu, musím být o tom stoprocentně přesvědčená, že je to dobré.“

„Je to velká zodpovědnost před vystoupením, ale když už jsem na pódiu a cítím tu atmosféru a neskutečnou silnou energii od publika, je to úžasný a nepopsatelný pocit, který dobíjí, doufám, obě strany,“ popsala Gombitová své pocity z vystupování po tolika letech.

Úspěch v anketě ji opravdu potěšil. „Je pravda, že jsem byla velice mile překvapená, ještě jednou děkuji za všechny hlasy a udělám všechno pro to, abych nezklamala jejich důvěru,“ vyjádřila zpěvačka svůj vděk za přízeň fanoušků v rozhovoru.

Odtajnila také některé plány do budoucna a přiznala, že již pracuje na nových písničkách. „V plánu je také nahrávání duetu s Karlem Gottem, ke kterému jsem složila hudbu,“ prozradila Gombitová pro Nový Čas a dodala, že je ještě potřeba doladit detaily.

 

Fotogalerie
7 fotografií