Gombitová přijela za Gottem do Sence, kde během svého turné na Slovensku pobývá. Přání zpěvačky bylo, aby spolu jednali v naprostém soukromí, bez účasti médií. Deníku Blesk se ale ze schůzky podařilo získat fotografie. A také podstatné informace. Marika se Karlovi mj. pochlubila svými novými webovými stránkami www.marikagombitovaofficial.com.


„Strašně ráda tě zase vidím a mám hroznou radost, jak se ti pořád daří,“ objala Gotta v jeho pokoji Gombitová, kterou doprovázeli její dvorní textař Kamil Peteraj (69) a členky jejího týmu Eva Kožejová a Andrea Pacesová. „Vypadáš výborně a září ti oči. Mám radost, že se cítíš lépe,“ řekl Gombitové v úvodu setkání Gott. Ten se s Marikou chtěl v posledních letech už několikrát setkat, ale časově se nedokázali sladit.

Bude duet?

„Velmi mne potěšilo, že vůbec přijela a chtěla mě vidět. Strávili jsme spolu dvě hodiny a hodně jsme si povídali. Viděl jsem světýlko v jejích očích, že má chuť opět pracovat. Mluvili jsme o duetu, který napsala. Uvidíme, nechci předbíhat,“ prozradil Gott. „Je vidět, že je na tom psychicky velmi dobře. Že má chuť do práce a do života,“ dodal.  

Fotogalerie
11 fotografií