„Projevili jsme zájem o koupi domu po Ivetě Bartošové a byli si dům prohlédnout. Líbil se nám, tak jsme souhlasili i s jeho cenou osm milionů,“ svěřili se noví kupci, kteří se spojili se svou bankou a začali řešit hypotéku. „Banka nám zavolala velmi nepříjemnou zprávu, že to s koupí nebude jednoduché, protože celá nemovitost míří do dražby,“ prozradili překvapení kupci.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Dražba majetku Bartošové! A skrýval Petr K. nahé fotky své dcery? Redakce Blesk TV

„Na domě zbývalo doplatit hypotéku v hodnotě necelého milionu a půl. Myslel jsem, že to pan Štaidl už doplatil, protože o tom věděl,“ okomentoval situaci pro Blesk překvapený Josef Rychtář. „Pochybuji, že by měl pan Štaidl problémy s penězi. Ještě za Ivetina života jí nabízel, že dluhy na domě doplatí, když ho přepíše na Artura,“ dodal Rychtář. Bartošová to však odmítla, protože se bála, aby ji Štaidl o dům nepřipravil.

Naštěstí ještě není vše ztraceno. „Banka nám řekla, že se spojí s Arturovým právním zástupcem a budou společně hledat řešení, jak celou situaci zachránit,“ dodali zájemci o koupi. Vyjádření Artura ani jeho otce Ladislava Štaidla se Blesku nepodařilo získat.

Fotogalerie
14 fotografií