Sotva usnesení o projednání dědictví nabylo právní moci, snaží se jediný syn tragicky zesnulé zpěvačky vilu zpeněžit, a to prostřednictvím svého nevlastního bratra a právního zástupce Jiřího Štaidla. Tržní cena vily v Uhříněvsi se podle expertů na nemovitosti pohybuje kolem osmi milionů korun.

Zůstala jen kuchyň. „Byli jsme si vilu prohlédnout. Hodně nás překvapilo, že je zcela prázdná. Dokonce jsou i vytrhané koberce,“ prozradili Blesku zájemci o koupi nemovitosti. „Jediné, co nebylo odvezeno, je kuchyňská linka. Lednice a ostatní vybavení jídelny zmizely,“ popsali zájemci.

Rychtář si zoufá: „Na kuchyňskou linku a ostatní vybavení v hodnotě půl milionu korun jsem měl ze zákona nárok, ale nechal jsem to tam,“ řekl Blesku Josef Rychtář (56). „Myslel jsem na to, aby Artur neměl dům prázdný. Jenže on to chce jinak. Snad ty věci všechny nevyhodil...,“ dodal vdovec.

Bartošová vždycky toužila po kuchyni v anglickém stylu a přání jí vyplnila již zaniklá TV Pětka, pro kterou natáčela reality show Iveta. Díky ní v Ivetině domě vyrostla luxusní kuchyň v celkové hodnotě 274 000 Kč. „Tu starou jsem tu měla patnáct let, přitom jsem ji sestavila z darovaných dílů,“ slzela dojatě Bartošová během natáčení, které kvůli její závislosti na alkoholu a zdravotním problémům skončilo předčasně.

Fotogalerie
9 fotografií